0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman, öncelikle çok geçmiş olsun. Kaskon varsa ön camı değiştir gitsin, takma kafana. Lokal boyalarda güzel olmuş ama tamponu keşke bir zımpara yapsaydın çom daha güzel olurdu. Yine de ellerine sağlık. İyi günlerde kullan.
abi geçmiş olsun..Panjur da gerçekten 10 numara olmuş.. ben de yapcam toyotaya.şüphe kalmadı artık aklımda..
bence tampomları orjinal bırak kardes böyle daha bi baska yakısıklı duruyo,tabi şimdi senin gözün bu şekle alıştı değişiklik olsun istiyosun
Osman camdaki çatlağı çizdirsende yürüyüp yürümeyeceği konusunda bi garanti vermezler, tamamen şans işi, yüreyenlerde var yürümeyenlerde, umarım seninki yürümez, ama auto kingte bildiğim kadarı ile bu tarz ufak şeyler için birşey damlatıyorlardı cama, ne olduğunu bilmiyorum ama su damlası gibi kalıyordu orda bi araştır istersen.
cam için geçmiş olsunn talihsiz kaza panjur çalışması güzel olmuşş ama tampona keşke ince bi zımpara geçip boyasaydınız paylaşım için tşkrler
bencede boya...çok güzel oluyor oldukçada basit bi yöntem.ama gözünü yiyim sileceklere dikkat sonra camı felan çatlatırsın ALLAH göstermesin... ama herkes başaramaz o işi.biraz sakar olmak lazım
Sivasta autokingi nerden bulacam abi
yok ben autoking'e git demedim zaten araştır dedim , en azından internetten autoking'in telefonunu bulup telefon eder ve cam çatlaklarını nasıl tamir ettiklerini sorar aklında bir fikir oluşur belkide bu malzemeyi internetten teğmin edebilirsin.
abi şimdi aradım autoking i. telefondaki adam şaşırdı.yok biz öyle bişey satmıyoruz diyor...
bak bu linkte gösteriyor nasıl yapıldığı , sayfada birtane sunum var sunumu izlemeni tavsiye ederim, bahsettiğim malzeme ise reçineymiş http://www.carglass.com.tr/Catlak-cami-nasil-tamir-ediyoruz.2552.0.html
off gecen sene aynı model aynı renk bende vardı fotoları görünce özledim aracımı yaaa Osman nazar deymesin yasına göre cok temız ve diri aracın motorundan belli benım 2010'dan temizdir herhalde motoru cunku ben aldıgımdan beri hiç kaputu açmadım bile bu arada tampona sıktıgın boya zamanla silinir en iyi macunlatmak bence bırde camı bir an önce cizdir yoksa ilerler durur kötünün iyisi tarafı pek gözüken yerde değil farkedilmez