0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim aracın fotoları forumda var ercü.... yalnız buradaki fotolara göre şimdi arkası biraz daha kalkık duruyor serviste bilmemne koymuşlar ondan afedersiniz arkası havaya kalktı.... http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/iste-benim-corollam/bu arada birşey sorabilir miyim? sol donanımda çelik jant olmuyor muydu?
Bazılarında oluyor ama bizde neden yok anlamış değilim orjinal çelik jantları çok hoş yaa bizde yok pofff
araç ikinci el olarak satın aldıysanız ilk sahibi satmış olabiir mi? hani böyle çakallık yapan çok..
oyy özür dilerim ama filtre takınca da çok canavar ses oluyor be egzos sesini o kadar çok sevmem, allahtan devir yükseldikçe sesi incelip artmayan bi egzos buldum da tok bir ses alıyorum ercü benim ailem de verirdi bana araba, sonralarda trafiğe çıkmaya başladım ehliyet yaklaşınca, bir kere istedim maça gitcektim, vermediler, ben de kaçırdım (16 yaşından beri anahtarım vardı ) ilk kez kaçırdım, ilk kazamı yaptım sen sen ol çıkma trafiğe, hele hele arkadaşların varsa sakın
3. sahibiyiz ilk sahibi izmirden 2.si istanbul sonra durak eskişehir işte o jantlar hoş baya ama eskişehirdeki çoğu sol'da yok 10 tane varsa 3 tanesinde çelik jant var herkestemi çakallık var
şimdi sen aracın şase numarsı yada ne bileyim bir şekilde eski kimliği hakkında araştırma yaparsan sonuca varaırsın ki sol diyorsun jant benim bildiğim mutlaka olmalı...insan oğlu..çakkalıkta bir numara emin ol..bugün en babasından 400-500 lirası var orjin..sol jantın.. yani araç sol diyorsan olmalı büyük ihtimal satılmıştır.
trafik işinin en rahatını antalyada gördüm, gündüz ehliyetsiz de kullanır sarhoş da kullanır bilmemne de kullanır..polisler gölgenin altından çıkmıyor, şehirler arası sayılacak yollarda değil de şehir içinde kullanılırsa kullanılır, antalyada çok kullandım öyle..denizli çok sıkıydı, kullanmaya cesaret bile edememiştim..anlayacağın çok çok zor geçti ehliyet alana kadarki dönem..ehliyetten sonra da hayatımda hiç bir şey değişmedi, hala daha sormadılar ehliyet ya sol jantı da çok takma kafana, ayarlarız istersen ucuza
Allah kaza bela vermesin ercüment
sol jantı da çok takma kafana, ayarlarız istersen ucuza
benim aracın fotoları forumda var ercü.... yalnız buradaki fotolara göre şimdi arkası biraz daha kalkık duruyor serviste bilmemne koymuşlar ondan afedersiniz arkası havaya kalktı....
Ne koymuşlar abla? Benimde arkama koysunlar
tekrar sorarım canım.... (töbe töbee )
yapabileceğin en güzel ve maliyeti düşük güzellik M spoiler olur.Birde güzel bir egzoz ucu