Gönderen Konu: SİZCE EN HIZLI ve EN UYGUN İNTERNET HANGİSİ?  (Okunma sayısı 9188 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: SİZCE EN HIZLI ve EN UYGUN İNTERNET HANGİSİ?
« Yanıtla #20 : Temmuz 19, 2010, 16:53:53 »
ağustosta kesinlikle ttnet'i kapattırıp uydu nete geçeceğim 17 tl 512 kb sınırsız. şimdi 49 tl ye 1 mb kullanıyorum. yavaş mavaş ama idare etcez artık.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 19, 2010, 16:53:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 19, 2010, 16:58:11 »
Adil kullanım saçmalığı; 50 gb download yapana kadar hızınız 10 Mbps, 50 gb dolduktan sonra hızınızı 512k'ya düşmesi.
Önceden 49 tl'ye 10Mbps tamamen sınırsızdı, şimdi 49'luk paket adil kullanım saçmalığı ile geliyor, 99 tl 10mbps tamamen sınırsız. Yine de uydu net şu andaki en iyi tercih gibi duruyor.

Anladım. ama bence uydu nette çok yavaş :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 19, 2010, 17:14:26 »
..TC sınırları içerisinde bu iki kriteri aynı anda müşteriye sunabilecek hizmet anlayışına sahip bir şirket bulursanız lütfen bizide bilgilendirin.
bu yüzden sormuş olduğunuz hızlı ve en uygun internet HANGİSİ ? sorusunun en mantıklı cevabı bence hiçbiri :).

ama kötünün iyisi belki aranırsa bulunur :) ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Temmuz 19, 2010, 18:52:29 »
Ben bir kaç güne kadar uydunet'e geçiyorum. 1 Mbps sınırsız 29 tl ve şu anki kampanyada kablo tv bedava yani aylık 20 tl ye gelicek. Daha hızlı olsun derseniz 5 Mbps sınırsız 69 tl. Zaten şimdi de 1 Mbps sınırsız kullanıyorum hızda pek bi değişiklik olacağını sanmam.
Bir Sus, İki Dinle...