0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CD kalemleri varya onlar
yok mat siyah sprey boya vardı oda arkadaşın dükkana gitmiştim böle yapcam nası olur dedimde bana al işte boya dedi onda boya varmış öle boyadım bende
ya daha yeni resim eklemedim bugün akşama fln eklerim heralde ondan sonra görürsün sende burda kardeşim
toyota simgesi hafif güzel durmuş , kapılar gereksiz we berbat olmuş !
güzel olmuş emeğinize sağlık
Bencede güzel olmuş Sami ben burdaki konuyu görmeden geçen pazar camlara film çektirirken yaptırdım.Açık renk araçlara daha çok yakışıyor sanırım fotoğraflar kısmına konu açmıştım http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/nasil-olmus-22574/
Güzel olmuş Sami ellerine sağlık. Camlarda film olsa tam bütünlük sağlayacak.
güzel olmuş eline sağlık... ama kapıların üst çıtasınıda kapla bir bütünlük olsun.bu şekilde hafif sırtarıyor sanki... bide bunu kaplaması kolaymı acaba herkes yapabilir mi yani.bende düşünüyorum çünkü. maliyet ne kadar oldu merak ettim. panjur boyama işinide yapacam fakat sivasta mat boya bulamıyorum.her yerde parlak boya var
doğan görünümlü şahinlerle ne alakası varki. ön panjurun boyası gitmiş boyamış yada aracına film çekmiş.bunların bi mahsuru yokki.sıfır araba alanlar bile film çekiyor. hem bunlar zevk meselesi kimse kimseyi yargılayamaz...