0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunu da aydın abi için çektik
fotoğrafları bende ilk defa burada sizinle gördüm öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. çıkacağımız anı beklerken tunç la kalbimiz yerinden çıkacaktı hatta tunç odada volta atmaya başladı merdivenlerden inerken yüzümüzün halini türkay ın çektiği fotoğraflardan çok iyi görebiliyorum ayrıca dans ederken heyecandan tunç un ayağına da bastım söylemek istiyorum (türkay itiraf et sizde aynısını yaptınız:) )hiçbir sorun yaşamadan çok güzel bir gece geçirdik. özellikle melek ve türkay a bize destek oldukları için çok teşekkür ederim. bu özel ve güzel günümüzü tct ailemizle de paylaşmak istedik güzel mesajlarınızla bizi daha da mutlu ettiniz.ya tunç duygu hala yazamıyor mu bu konuya ?
ya tunç duygu hala yazamıyor mu bu konuya ?
fotoğrafları bende ilk defa burada sizinle gördüm öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. çıkacağımız anı beklerken tunç la kalbimiz yerinden çıkacaktı hatta tunç odada volta atmaya başladı merdivenlerden inerken yüzümüzün halini türkay ın çektiği fotoğraflardan çok iyi görebiliyorum ayrıca dans ederken heyecandan tunç un ayağına da bastım söylemek istiyorum (türkay itiraf et sizde aynısını yaptınız:) )hiçbir sorun yaşamadan çok güzel bir gece geçirdik. özellikle melek ve türkay a bize destek oldukları için çok teşekkür ederim. bu özel ve güzel günümüzü tct ailemizle de paylaşmak istedik güzel mesajlarınızla bizi daha da mutlu ettiniz.
biz türkayla ilk defa dansettik o yüzden ben ayağının üstünden inmedim
yazmaz mı abi döktürmüş yha
nasıl yani 3 senedir birliktesiniz ilk defa mı dans ? ? ?bu kadar ezilme Turkei
gece de güzel şeyler vardı adıma duygu oynarken ( ben beceremediğimden ) Türkay'la ebay den çekiceğimiz ürünleri konuşuyorduk 3458252377639046347 kere Türkay'a saat kaç dedim ve Duygu'yu kuaför'e bıraktıktan sonra 3. sanayi ye kaçamak yaptım o gün bile modifiye derdindeyim yha , duygu erkek çocuk istemiyor
yok bi kere de içip içip dans etmiştik ilk dansımız oydu çok saçmaydı :Pbazen üzülüyorum melek ve duyguya nişanda ebayin, park ampulünün işi ne
bende yazacaktım sen benden önce davrandın ben kuafördeyken sen evde koşuşturuyosun zannediyorum ama nerdee o an bile arabasını düşünüyor ya. kuaförden çıktığımda güzel olmuşsun diyeceğin yerde biliyor musun sanayiden ... aldım diye anlatmaya başladın ben ikimizin yerine bol bol oynadım zaten sen de alkışlamaktan avuçların kıpkırmızı oldu eve vardığımızda gerçekten yürüyemiyordum başıma bir tane tunç yeter bir küçük tunçla daha uğraşamam )
ay korktum şu an. sen de bana gelip nişan günü araba filan anlatırsın.
evet tunç arabada bizden başka kimse olmasın diyor hatta 4 kapılı olsa bile arkadaki koltukları sökmeyi düşünüyor