0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dayanamadım, bir mani döktüreyim dedim Yazın sağlık için almalı soğuk duşNişanı yapınca Tunç olmuş bir kuşBilmez ki asıl şimdi başlıyor yokuşMobilya, plazma listeyi doldurmuşEriyor paralar her gün kuruş kuruşPIN için yetiyor sihirli bir dokunuşMetin olmalı ekstreyi yapınca tutuşBütçe yama isterse yapmalı rötuş Tansiyon düşmemeli, olmamalı tuşBilirsin takılmayı sever Hakkı babuşBu yolda devam et hiç yapma duruş
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin Tunç abicim..
Konu dısında olucak ama türkay arabayı yıkamaya gidiyorum kop gel
hakikaten biri şu adamı bannlasın uzaklaştırsın ulen burası yerimi git başka konuyu mahvet kofti toyotacı
Evime kavuştum. Yeni hedefim tct deki bir haftalık arayı kapatmak Tabiki nişan fotolarını aradım ilk olarak Şu gördüğünüz çift var ya hani ilk sayfada fotoları olan mutlu mesut poz veren, onlar çok çok güzel insanlar. Allah karşınıza hep sizin gibi iyi insanlar çıkarsın, en güzel mutlulukları yaşamayı size nasip etsin inşallah. Tekrar tekrar hayırlı olsun Duygucum ve Tunçcum
bu arada sensın len kofti,toyotacı ben bınmeye kıyamıyom sen neler yapıon toyotana
ne alakası var türkayla melek önce davrandılar onlarda sana ayıp olmasın diye senle geldiler oğlumm alalh bilir koya gidene kadar içlerinden kaç defa hatim indirdiler
pis makas yedın benden o kıkır kıkır sesler gülme değil ağlama seslerıdır
Buna bisey yarisi diyorlar ama