0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
programlar mevcut biçimlendirilmiş hddlerde ki dosyaları kurtarmak için.. Ama üstüne bilgi yazılmamışsa bulabiliyor bu programlar.. Ben yardımcı olurum Çok dosya kurtardım..
Bilgisayari sat Honda al Yok o baska biseydi karistirdim galiba yav
ahahahahaha sat sat honda alırsn kesin abicim benimde anakart yanmıştı zamanında saolsn bütün videolarım fotolarım filan gitti.. şarkıları sen boşverde kişisel şeylerin için hdd ye dikkat et .. en kötü bu hdd lerdeki dosyaları kurtarmaya çalışan firmalar var ennn kötü oraya veririsn :S
Hard diski kutusundan çıkarıp, bilgisayara bağlayabilir misin ercüment?Bağlaya bilirsen, kapat bilgisayarı, çıkar harddiski, kendi bilgisayarına tak ama bilgisayardakini sökme.Bilgisayarı başlat, açılmazsa biostan kendi harddiskini göstermen gerekecek, biosu bilmiyorsan ve bilgisayar açılmazsa hard diski sök elleme. Bilen birine götür. Hard diski bilgisayara bağlasın, diski full denetlesin. Hatalara ve bozuk kesimlere karşı.Disk boş gösterirse, veya olmayan bir klasör görürseniz tıklamayın, virus bulaşmış olabilir. Gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlesin.Umarım diskte hasar yoktur.Kolay gelsin.
ercü laptop mu kullanıyorsun :S .. Sataysa diğer bilgisayara bağlaya bilirsin Kablo bulman gerek ama ide ise olmaz dönüştürücüsü filan lazım uzun iş yani
C:\WINDOWS\system32\CatRoot2\edb.log - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\CatRoot2\tmp.edb - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\default - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\default.LOG - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\SAM - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\SAM.LOG - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\SECURITY - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\SECURITY.LOG - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\software - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\software.LOG - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\system - açılamadı [4]C:\WINDOWS\system32\config\system.LOG - açılamadı [4][4] Nesne açılamıyor. Başka bir uygulama veya işletim sistemi tarafından kullanılıyor olabilir.vee eset teyzenın bana verdıgı uyarılar bunlar
valla şukadarını diyim harici hardiski açmaktan bahsediyosun dimi Vedat abi? biosu biliyorum ama ilk baş laptouda sökmem gerekicek onun neresine bağlıcam? ve hardiskin içinde bilgisayara bağlamak için bişiler varmı?diski boş gösteriyor tıkladıgında dizin hasarlı ve okunamaz durumda diyor
Yok Ercüment bağlayabileceğini sanmıyorum. Notebook olduğunu bilmiyordum. Ayrıca garantisi varsa açma kasasını.
yaklaşık 6 aylık garantisi falan kaldı onuda rezil etmeyelim :/
5000 tane müzik varr yandım yanı off :/
Evet. Harici disk büyüklerden mi küçük mü. 3.5", 2.5" hangisinden?
senin 5000 tane var benim 72000 tane bişi olur diye 2 ayrı hdd de yedekliyorum herşeyi dert etme gidenleri ben veririrm sana kardeşim