Gönderen Konu: BU NEDİR ACABA...YARDIM  (Okunma sayısı 7029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: BU NEDİR ACABA...YARDIM
« Yanıtla #80 : Temmuz 09, 2010, 15:22:46 »
Türkay bildiğim kadarı ile kredi ile alınmış araçlara haciz konuluyor ve kredinin geri ödemesi bitene kadar başka bir kişiye satılamıyor.

Mesut abi bende öyle biliyorum babam 2001 ford transit almıştı 0 onu ödeyene kacar canı çıktı onu ödedi ödedikten sonra 2 sene daha bindi araba 22 000 kmde falandı 0 ayarındaydı sattı sonra toyo toyota toyo toyota çıkarım senle her yola toyota aldı :D Tabi ilk alınırken ben toyotadan nefret ediyodum arabnın tipini beğenmiyodum ayrı bi konu :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Temmuz 09, 2010, 15:22:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Temmuz 09, 2010, 15:28:36 »
onu bunu bırakında bu hurda hala satılmadımı ya :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #82 : Temmuz 09, 2010, 15:29:03 »
onu bunu bırakında bu hurda hala satılmadımı ya :D :D

Hondacıkmı :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Temmuz 09, 2010, 15:38:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #84 : Temmuz 09, 2010, 15:42:48 »
evet o teneke yığını :D :D

Yığın konusunda katılıyorumda Kemal abinin eklediği fotolarda motorda kurcalancak çok şey var gibi duruyordu yaa motor düzeni çok hoşmuş :D :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Temmuz 09, 2010, 16:15:00 »
Belki de ses yalıtımı için kapak kapatılıyor. Motor sesini sevenler kapağı açıyor..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #86 : Temmuz 09, 2010, 19:42:10 »
almış birde 5 bin liralık aksesuar eklemiş artık ne eklediyse, , camlardaki film dışında pek bir şey görünmüyor
bana kalırsa pişman oldu, aradığını bulamadı, güzel görünsede biraz tipsiz gibi araba

on taraftaki nikelajlara dıkkarınızı çekerim ;) yan kpı alındakılerı cam direklerini bgaj havuzu 6 lı cd calar vs vs sahıbı serviste ne varsa doldurdu sahıbınle serviste 1-2 defa konusmustum benım yaslarımda genc bir cocuktu babasınla esnaf oldukarını ve cevre tarafından cok dıkkat cektiği için satmayı ıstedıklerını söylemişti aynı dertten bende müzdaribim küçük bir ilçede yaşıyorsanız cevrenızde hos olmayan gözlerle bakılırsınız bu tür araçlara bınersenız ;) hem arac 8 aylık benım aldıgım dönemde yanı ötv indirimi zamanında almıs 8 ayda bir hatta daha az zamanda araç değiştiren cok gördüm maddı durum meselesı tamamen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #87 : Temmuz 09, 2010, 23:35:28 »
kemal abi sen oraya bi kilit yaptır al sana çelik kasa al sana modifiye değerli şeylerini orada sakla :D
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Temmuz 16, 2010, 13:26:33 »
Belki de ses yalıtımı için kapak kapatılıyor. Motor sesini sevenler kapağı açıyor..

en mantıklısı bu galiba