0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla erkan abinin üstündekilerden alıcam ama öne angel yaptırmıycam yaa sevemedim bir türlü angel onun yerine karartmayı dusunuyorum
Anladım bende angelları almıcam çok pahalı tutuyo bide onun ampül h7 bende 9006 xenon var tekrardan bi xenon kit almak lazım masraf üstüne masraf
o kadar pahalı değil yaa kardeşimhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/9006-8000k-Iceberg-Blue-XENON-HID-CONVERSION-KIT-/110549943465?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2009%7CModel%3ACorolla%7CMake%3AToyota&hash=item19bd4a44a9#shId
Cidden ucuz neden bir kolpa olmasın bu işte
yoo niye olsun america orası
Valla yaa zaten ben yaz sonunda falan anca alırım suan cidden 0 'ı tukettim mtv ödedim 324 lira birde benım deri döşeme planım var hangısını one alıcam bilmiyorum xenon kıt'ı servistemı taktırdın ?
Adaş şu far karartma olayını bir araştıralım seninle.. Ne dersin?
A.C.d ye yalvaralım bız kardeşim
Yok ya dışarda taktırdım 170 e ama 80 daha verip serviste taktırmadıgıma pişmanım Adaşa far karartama çok sonraki iş bence şuan önceliğim led ve film
Servis iyi oluyo bazen biraz kazık ama kafanı yastıga koyunca xenonları dusunmuyosun
bilmez o bu işleri
Uleee seni e-bay de acik arttirmayla satar shippingini bedavaya getiririm 35 huhh
Yok kardeşim ben ön farları karartılmıs istiyorum.Arkalar aynı Erkan abinin gibi olucak cakma c 200 gibi gezıcem piyasada eyvalllah taylanım inceden dokundurmuşun bana valla yaparken hiç öle bişey yoktu aklımda özentilik filan ama yaptıktan sonra bu cıktı ortaya herkes aynı şeyi söylüyo vallaaaa özenti değilim yaaa