0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tek kelime ile güzel serin ama güneşli bilindik sonbahar havasıtoyota hilux hakknda ne düşünüyorsun 2007 model 120bg kullandın mı[/quote]Kullanmadım ama kullanmayı isterdim. Bana göre güzel bir araba ve jiplerden de farksız Sizce nasıl?
bir jeep kadar konforlu değil çünkü kamyonet asfaltta rahat problemi yok yakıt ise çok cimri yaklaşık bir depo ile 900 km gidiyor(66litre)böyle bir araç almak istanbul gibi yerde akıllıcamı[/quote]Mustafa Bey, Ben İstanbul'da sık olmasada, trafikte bu aracı görüyorum. Siz rahat etmenize bakın, siz memnun kalıyorsanız sorun yok. Bayan olmama rağmen bu tip ticari araçları seviyorum. Bu arabamdan önce bir iş düşüncesiyle birlikte, Reno kango pampa yada onun tipinde herhangi bir araç almayı kafama takmıştım. Düşündüğüm iş gerçekleşmeyince Pampa da yattı. Araba alırken nerede, ne zaman ve nasıl kullanacağınız önemli. İşinize uygun geliyor ve ekonomik diye düşünüyorsanız başkalarının fikri ikinci planda kalır. İlk önce kendinizin beğenmesi önemli! Çünkü kullanacak kişi sizsiniz! Aklınıza, kesenize ve rahatınıza ne uyuyorsa onu alın derim bence ALINTIalttaki gecenın bu saatınde ne yaporsun burda ?[/quote]Gece çoktan sona erdi, sabah oldu! erken kalkan biri için, hatta öğlen oldu da denilebilir! Oruçluyken sinirleniz ne zaman borsa gibi tavan yapar?
artık biliyorum yaşasınnn Aziz Nesin hahahaha alttaki ramazanın nasıl geçiyor eski tadı alabiliyo musun?[/quote]eski ramazanlar nerdeeeealttaki saat kaç? (karnım iyice acıktı da)
artık biliyorum yaşasınnn Aziz Nesin hahahaha alttaki ramazanın nasıl geçiyor eski tadı alabiliyo musun?[/quote]tebrik ediyorum seni coşkun kardeşim. hem soruyu bildiğin için hem de öğrenmiş olduğun için. çok güzelbir eserdir. yıllar önce seyretmiştim. umarım tekrar sahneye koyarlar.alttaki : bertolt brecht kimdir ? (bilmiyorum cevabı kabul değildir. google diye birşey var dimi ama )
bir alman şairdirpeki hans ve sophie scholl kardeşleri tanıyan var mı?[/quote]doğrusunu istersen tanımıyordum ama google'dan araştırdım ve öğrendim. hitler almanya'sında hitler'e karşı direniş gösteren ve giyotinle idam edilen iki kardeş. beyaz gül diye bir direniş örgütü kurmuşlar. o örgüte mensup olan birçok kişi giyotinle idam edilmiş.alttaki : kültür sorularına devam edelim mi?
Doğacak oğlumun adını sizce ne koyayım?İsim önerileriniz.[/quote]Barkın, Atalay, Ulubay, Aybars, Ayberk aklıma gelen isimler...Sizin aklınıza gelen isim var mı?