-
-
Bencede, bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
Hangi sigorta iyi?
-
-
Güneş. İlgi, ödeme seçenekleri, poliçe şartnameleri, uygun fiyat...
Cumaya gittinmi?
-
-
gitmedim
alttaki sen gittin mi?
-
-
Gittim İçerde bunaltıcı bir hava vardı çok sıcaktı hava ama ben bir cam kenarı buldum süper serin serin kıldım namazımı
Alttaki Teravih Namazına Gidermisin ? (kadınlarda gidebiliyor yasemin hanım kaçamazsınız yada tuba hanım )
-
-
Allah kıldığınız namazı ve ettiğiniz duaları kabul etsin Serkan Bey. Hayırlı cumalar diliyorum.
Güzel bir soruydu elhamdülillah müslümanım ve ramazanda oruçlarımı 12 yaşımdan beri tutarım allah kabul ederse tabii. Teravih namazına camide hiç gitmedim. Babam bir bayanın teravih namazı için camiye gitmesini hiç onaylamazdı. Belkide annemi kıskanırdı bilemiyorum ve annem teravih namazlarını evimizde kılardı. Kendi başıma gidemeyeceğime göre, Bende evimde kılmaya çalışıyorum. Allah hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin. Mübarek üç aylarımızın ve geçmiş regaip kandilimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Teravih namazına siz gidiyormusunuz?
-
-
vallahi ne yalan söyleyeyim ufakken sürekli giderdim. Sultanahmet Camii'sinin arkasında ahşap bina bir evimiz vardı. orada herşey çok daha güzeldi hayat çok daha manalıydı ve bir çok anlam taşırdı. Tarihi bir mekanda çocukluğum geçti. Ve bunun için kendimi çok şanslı sayıyorum. Ama ne olduysa Şehremini ne taşındıktan sonra iş filan derken hayatın gerçek yüzü yaşta ilerledikçe ortaya çıktı.. ve Teravihlerede gidemez oldum ama imkan olursa bu sene yine gitmek istiyorum sürekli..
Sultanahmet'i bilirmisiniz ?
-
-
Doğma büyüme İstanbul Bakırköy'lüyüm. Sultanahmeti az çok bilirim. Şehremini'ni çok daha iyi bilirim. Üzülmeyin, allah temiz kalble yaklaşan kullarını affeder! Cuma namazına gitmek bile çok güzel bir çaba ve maneviyat gerektiren bir durum. Maşaşallah diyorum allah bilerek veya bilmeyerek yaptığımız günahlarımızı affetsin!
İstanbulumuz çok güzel değil mi?
-
-
Kesinlikle çok güzel şimdi işten çıkıyorum. Bir arkadaşla Dedeman Oteline gidicez akşam yimeğine İstanbul çok güzelllllllllll kendinize iyi bakın. byee..
Sizce Seçimlerde sıralama nasıl olacak ? Bu Konuyu konuşalım birazda 2 gün boyunca isterim..
-
-
Afiyet olsun size! Güzel bir akşam geçirirsiniz inşallah! Arkadaşınız uzun saçlı mı?, kısa saçlı mı?
Şimdi siyaset konuşuruz konuşmasına da bence akp ile chp at başı gider gibi siz ne diyorsunuz bu konuda?
-
-
valla ben de öyle umuyorum.bence akp birinci olur ama oy kaybına uğrar 2002ye göre.chp oyunu arttırarak ikinci ve mhp üçüncü.tabi ki bağımsızlar da girer.dördüncü parti ise dp olabilir
sizce ne olur?
-
-
sallama tahminler
akp %35 -40
chp %15-25
mhp %8-15
dp %5-8
ve diğerleri
bu arada fazlamı salladım
-
-
normal
siz hangi parti 1. olsun istersiniz alttaki ?
-
-
ben chp olsun isterim tabi ki
alttaki sen hangisi olsun istersin?
-
-
benim istememle olmaz vatandaşın çoğunluğu istedimi ok
hangi parti meclise girmesin
-
-
işçi partisi, doğu perinçek
sizce hangi parti meclise girmesin?
-
-
bence dtp destekli bağımsızlar girmesin
sizce hangi parti girmesin?
-
-
Ana vatan partisi, erkan mumcu
Sizce?
-
-
saadet partisi
sizce?
-
-
mhp girmesin
ya sizce?
-
-
Bence 4 Parti Girmeli Meclise Böylece AKP Birinci olacak ama tek başına borusunu öttürmeyecek.. Bunlar;
1.AKP % 28
2.CHP % 22
3.MHP % 14
4.DP % 13
--------------
5.SP % 8
6.GP % 7
Genç Parti Asla ve Asla Girmemeli Girerse way halimize çok üzülürüm ülke için...
Sizce Neler olacak ?