Gönderen Konu: toyota servisleri pahalı mı?  (Okunma sayısı 11808 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota servisleri pahalı mı?
« Yanıtla #20 : Temmuz 05, 2010, 23:18:58 »
   Eski Toyota'cı olarak şunu belirtmek isterim ki Eda hanım,genel bakımlarda fiyatlar başa baş gibi ama Toyota biraz daha pahalı.VW'den 200'e çıkacak bakım Toyota'da 250'ye çıkabiliyor....Toyota'nın hava,polen filtreleri falan VW'e nazaran daha pahalı.Hemde 2-3 katı kadar pahalı.Yağ deseniz hemen hemen aynı gibi.Ben sizlere Passat'ın 120 bin bakımı ile ilgili fiyatları belirtebilirim.Hatta faturayı tarayıp ekleyeyim...(yöneticilerimizden ricam fotoyu küçültebilirmisiniz)

şu kadarını söyleyim.. koltuğun arkasına takılan krom kaplama ceketlik, 75 lira.. orjinal kilitli bijon yanlış hatırlamıyorsam 45 liraydı. Xenon kit 350 lira civarıydı
   oğuzhan o dediklerin yedek parça değil bilakis aksesuar.İstedikleri fiyatı koyarlar...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 05, 2010, 23:18:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 06, 2010, 00:30:00 »
sudan ucuz servisten çıkmam ben şahsen....Vw  daha pahalı bana göre.Tek ucuz yanı polen filtresi passatın 22 tl toyotanın 62 tl.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Temmuz 06, 2010, 00:43:29 »
   Corolla'yı satınca tüm servis faturalarınıda yeni sahibine teslim ettim.Yoksa iki faturayıda beraber eklerdim..Aradaki farkı o zaman görürdün.... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #23 : Temmuz 06, 2010, 00:50:48 »
antifiriz+antifiriz koyma işlemi için 75 tl ödediğim günden beri servismi asla bir daha gitmem.bu kadarda olmaz pes.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 06, 2010, 02:09:40 »
aracın 20.000 km bakımını orjinal serviste yaptırdım pazarlıkla 250 liraya yaptılar, aracı alıp eve dönecekken aklıma geldi sanayiye uğrayıp yeni açılan özel servise sordum kaça çıkar bizim bakım diye adam kaba bi hesapla 200 lira civarı tutar dedi.
şimdi 50 liralık fark için orjinal servisten şaşmak bana mantıklı gelmedi,tamam 250 lira az değil ama özel servistedeki fiyatta az değil hani
tabi sonraki bakımlar için fiyat araştırması yapmadan hareket etmem yinede
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 06, 2010, 08:11:35 »
  Zaten yetkili servis ile özel servis arasında ya da dışarıda herhangi bir yerde yapılacak bakım arasında karşılaştırma yaparken sadece fiaytları değil, bu bakımlarda kullanılan malzeme kalitellerinide karşılaştırmak gerekir.
 AYrıca bakım fiyatlarını karşılaştırırken tek bir bakım maliyetini değil belli Km. sonundaki toplam bakım maliyetleriniz (60.000Km. gibi) karşılaştırmak daha mantıklı olur. Çünkü 10.000'de bir bakıma giren araçlarda var, 15.000'de bir de, 20.000'de bir de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #26 : Temmuz 06, 2010, 09:25:53 »
şu kadarını söyleyim.. koltuğun arkasına takılan krom kaplama ceketlik, 75 lira.. orjinal kilitli bijon yanlış hatırlamıyorsam 45 liraydı. Xenon kit 350 lira civarıydı

sakın Xenon kit aldım deme beno kolpaya düştüm 6000 kelvınlık merceksiz far takıyorlar karsı tarafın gozunu almaktan baska bır işe yaramıyor :( haa cok alıcam dersen 2 gun kullanılmıs xenon kıtimiz mevcuttur fiyatta anlaşılır 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Temmuz 06, 2010, 14:55:19 »
  Zaten yetkili servis ile özel servis arasında ya da dışarıda herhangi bir yerde yapılacak bakım arasında karşılaştırma yaparken sadece fiaytları değil, bu bakımlarda kullanılan malzeme kalitellerinide karşılaştırmak gerekir.
 AYrıca bakım fiyatlarını karşılaştırırken tek bir bakım maliyetini değil belli Km. sonundaki toplam bakım maliyetleriniz (60.000Km. gibi) karşılaştırmak daha mantıklı olur. Çünkü 10.000'de bir bakıma giren araçlarda var, 15.000'de bir de, 20.000'de bir de.
  Dediklerine ek olarak bazı araçlarda örnek olarak 80 bin bazılarında 100 bin ve bazı modellerde de 120 bin bakımları pahalıya çıkabiliyor.Bu bakımlarda istesenizde istemesenizde(düzenli servise gidenler için diyorum) o parçalar değişiyor.
sakın Xenon kit aldım deme beno kolpaya düştüm 6000 kelvınlık merceksiz far takıyorlar karsı tarafın gozunu almaktan baska bır işe yaramıyor
   Ben sırf bu yüzden Ötv indiriminin son günü Corolla'yı almaktan vazgeçtim.Sökün dedim sökmediler,bütün evraklarımı geri aldım,krediyi iptal ettim....