Anket

forumumuza ait bir t-shirt ve şapkası olsun mu?

evet
70 (90.9%)
hayır
7 (9.1%)

Toplam Oy Verenler: 77

Oylama kapandı: Temmuz 12, 2010, 11:30:17

Gönderen Konu: toyotaclubtr logolu t-shirt ve şapka  (Okunma sayısı 31845 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: toyotaclubtr logolu t-shirt ve şapka
« Yanıtla #200 : Temmuz 07, 2010, 21:03:46 »
nette buldum. mesaj güzel :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #200 : Temmuz 07, 2010, 21:03:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #201 : Temmuz 08, 2010, 11:51:44 »
arkadaşlar işte bahsettiğim alfaclub istanbul denen forum üyelerinin zamanında bastırıpta herkese dağıttığı t-shırt modeli gittim ustanın sırtından çıkartıp resimledim bu kadar olur yani bu model hoş sade kol kısmı yaka kısmı..polo tarzı kırmızı beyaz ve siyah şeklinde çatır çatır dağıttılar.. biz ise koca toyotaclubtr yiz  yani türkiye olarak adlandırılıyoruz..onlar ise alfaclubistanbul adında... birde hakiki çizim olmayan yağlı paslı birde bu tişörte bakın nasıl ? :D bu konsept üzerinde çalışılmasından yanayim..sizce?

Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #202 : Temmuz 08, 2010, 11:53:22 »
arkadaşlar işte bahsettiğim alfaclub istanbul denen forum üyelerinin zamanında bastırıpta herkese dağıttığı t-shırt modeli gittim ustanın sırtından çıkartıp resimledim bu kadar olur yani bu model hoş sade kol kısmı yaka kısmı..polo tarzı kırmızı beyaz ve siyah şeklinde çatır çatır dağıttılar.. biz ise koca toyotaclubtr yiz  yani türkiye olarak adlandırılıyoruz..onlar ise alfaclubistanbul adında... birde hakiki çizim olmayan yağlı paslı birde bu tişörte bakın nasıl ? :D bu konsept üzerinde çalışılmasından yanayim..sizce?

Abicim bune böle :D renk hoşta yani ne biliyim yok beğenmedim olmamış :D bizimki daha iyi olur :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #203 : Temmuz 08, 2010, 12:01:38 »
Abicim bune böle :D renk hoşta yani ne biliyim yok beğenmedim olmamış :D bizimki daha iyi olur :D
beğenmeidğin t-shırtü adamlar..kısa sürede bastırıp sundular..en azından bi t-shırtleri var :D her ne kadar beğenilmesede bnede beğenmedim ama.. en azından fikir ve sahip olduğu araç firmasına bak..:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #204 : Temmuz 08, 2010, 12:03:03 »
beğenmeidğin t-shırtü adamlar..kısa sürede bastırıp sundular..en azından bi t-shırtleri var :D her ne kadar beğenilmesede bnede beğenmedim ama.. en azından fikir ve sahip olduğu araç firmasına bak..:D

Orası öyle ama yani bildiğin paçavra gibi bişi hiç hoş durmuyor :D bizde kısa zamanda temin etmeliyiz :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #205 : Temmuz 08, 2010, 12:12:30 »
Orası öyle ama yani bildiğin paçavra gibi bişi hiç hoş durmuyor :D bizde kısa zamanda temin etmeliyiz :D
paçavra dediğin t-shırt ercüment şu an motorcu ustasının iş elbisesi..:D ve yanlış hatırlmaıyosam 2008 yılında dağıtıldı.. esnaftan hala gündelik şeklinde giyilip dolaşan var öyle dandik bir kumaşa sahip değil.. bayağı güzel ve hoştu ilk elimiz ulaştığında bu yıpranmış hali düşün artık bizimde temin etmemiz gerekiyor ama nasıl? sorusu hala akıllarda..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #206 : Temmuz 08, 2010, 12:19:25 »
benim hoşuma gitti. bu arada benim eklediğim resimlerin hiçbiri görünmüyor sanırım.

yalnız tişört beyaz toyota amblemi kırmızı dokunursa daha güzel olur gibi. bi tarafınada tct amblemi eklenebilir. model güzel kırmızı olsada olur. bence bunun üzerinden devam edelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #207 : Temmuz 08, 2010, 12:21:32 »
paçavra dediğin t-shırt ercüment şu an motorcu ustasının iş elbisesi..:D ve yanlış hatırlmaıyosam 2008 yılında dağıtıldı.. esnaftan hala gündelik şeklinde giyilip dolaşan var öyle dandik bir kumaşa sahip değil.. bayağı güzel ve hoştu ilk elimiz ulaştığında bu yıpranmış hali düşün artık bizimde temin etmemiz gerekiyor ama nasıl? sorusu hala akıllarda..

Heee oldu ozaman :D motorcu ustasınınsa tamam normal :D nerde yaptırıcaz nasıl ulaştırıcaz gibi dimi. Murat abi şöyle bişi yapılabilir bi model seçilir herkes beğenır tamam der herkes 3 renk arasından istediğini söyler anlaşılır ama yapım şu şekilde olur İç anadoludakiler yaptırır içanadoludakilere yollar egedekiler egeye marmara marmaya öyle vs vs öyle olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #208 : Temmuz 08, 2010, 12:25:50 »
benim hoşuma gitti. bu arada benim eklediğim resimlerin hiçbiri görünmüyor sanırım.

yalnız tişört beyaz toyota amblemi kırmızı dokunursa daha güzel olur gibi. bi tarafınada tct amblemi eklenebilir. model güzel kırmızı olsada olur. bence bunun üzerinden devam edelim.
+1 bende bu modleden bahsediyorum kollar yaka ve düğme paylaşmamdaki amaç bu yazı lar öenmli değil..renk mühim değil alternatifleri biz kurucaz bi şekilde..bunun üzerinde çalışlaım derim..görüşler artarsa modle bu üzerindeki yzılar tartışılıp çalışm yapılsın kollarında forum armamız..ensede yazbili tct ortda yad sağ solda toyota rma logo ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #209 : Temmuz 08, 2010, 12:33:50 »
Okitay abiiii  tshirt mukemmel yaa :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #210 : Temmuz 08, 2010, 12:52:57 »
Okitay abiiii  tshirt mukemmel yaa :alkis:

hangisi ? :huh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #211 : Temmuz 08, 2010, 12:59:43 »
nette buldum. mesaj güzel :)

Bu t-shirt i diyor Ahmet abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #212 : Temmuz 08, 2010, 13:00:43 »
ARtık bastıralım ama ya :S uzadı gitti kış gelecek
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #213 : Temmuz 08, 2010, 13:01:33 »
Bu t-shirt i diyor Ahmet abi :)

demek ki kendi eklediğim resmi bir tek ben göremiyorum :D

bende herkes göremiyor sanıyodum. iş yerindeki pc denmiş :D

bu da ancak bana denk gelir ha! :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #214 : Temmuz 08, 2010, 13:01:56 »
ARtık bastıralım ama ya :S uzadı gitti kış gelecek

ben zaten anneme kazak ördürüyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #215 : Temmuz 08, 2010, 13:08:49 »
ben zaten anneme kazak ördürüyorum :D

Toyotalı ve TCT baskılımı abi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #216 : Temmuz 08, 2010, 13:25:06 »
Toyotalı ve TCT baskılımı abi :D

aynen :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #217 : Temmuz 08, 2010, 13:26:12 »
aynen :)

Gayet güzel :D ozaman Annenize para toplayıp makina alalım siteninkileri o yapsın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #218 : Temmuz 08, 2010, 13:33:08 »
evet bu t-shırt olayı gittikçe uzuyor..temmuz ayı bitmeden basılıp dağıtımı yapılsın 2010 temmzu ha 2011 değil..:D dikkatleri çekelim buraya iş ciddiyet kazansın artık sayın yöneticileirmiznde desteklerini fikir ve görüşleirni bilmek isteriz..konu açıldığındna beri ses soluk yok..siz büyükleirmizinde görüşleri önemli.. lütfen site olarak duyarlı olalım.. yapalım şunu koyalım artık kendimizi somut ifadelerle ortaya..tutulabilir cinsten..yıkalım tabuları.. forum ailesine bir güven gelsin.. tişört konusunu açtık... cevapların yarısı sticker gibi olmasın falan filan ..bir güvensizlik inançsızlık gördüm.. resmen dalga geçilir gibi ne yani sanal ortamdan birşeyleri başaramayacak acizlikte değiliz ki..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #219 : Temmuz 08, 2010, 13:41:23 »

bu da ancak bana denk gelir ha! :D :D

O da bise mi bana Feeling like a star diye cikis yapan guzide sirketimiz THY nin  400 kisilik ucaginda calismayan tek ekran denk geldi 12 saat mal mal uctum :D :D :D :D :D