Anket

forumumuza ait bir t-shirt ve şapkası olsun mu?

evet
70 (90.9%)
hayır
7 (9.1%)

Toplam Oy Verenler: 77

Oylama kapandı: Temmuz 12, 2010, 11:30:17

Gönderen Konu: toyotaclubtr logolu t-shirt ve şapka  (Okunma sayısı 31852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: toyotaclubtr logolu t-shirt ve şapka
« Yanıtla #20 : Temmuz 04, 2010, 23:04:23 »
  Bilgisayarda çalışma yapıp görsel olarak paylaşırsanız daha anlamlı olur.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 04, 2010, 23:04:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 04, 2010, 23:06:46 »
  Bilgisayarda çalışma yapıp görsel olarak paylaşırsanız daha anlamlı olur.
+1
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #22 : Temmuz 04, 2010, 23:44:01 »
ufuk benim dediğim yapılabilir mi?

yapılır yapılmasına ama herkese özel tasarım maliyeti arttırır gibi onu baskıcıya sorcam ben tişörtleri hazırlayıp baskıcıya götürürüm...ama günlük giyilecek bir tişört bu kadar karmaşık olmamalı sitenin ismini vurgulamak lazım

ekstra bir konu açıp seçenekleri oylamak gerek tasarımı olanlar ekler çizimlerini hemde ortak bişey olur
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #23 : Temmuz 04, 2010, 23:46:22 »
aslında bi anket açılsın herkes kendi tasarımını oraya koysun en beğenilen tasarım basılsın
ayrıca baskı ve tişört konusunda yardımcı olurum...kendi atölyemiz var rahat rahat hallederiz ama şapka konsunudan bişey diyemem
[/quo
yaz ayındayız süper olur atölyede varsa süper olur..abi bir an önce hızlansın kışın ortasında giymeyeceğiz dimi? :)

uzun kolluda yapılır ama onlar mont altında kalcak reklam yapılmaz öle :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 04, 2010, 23:47:43 »

uzun kolluda yapılır ama onlar mont altında kalcak reklam yapılmaz öle :)

uzun kolluyuda sonbaharda giyeriz nolcak yeterki TCT olsun :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 04, 2010, 23:57:27 »
hadi bakalım 1-2 sene de bu konu gider ! hayırlısı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Temmuz 05, 2010, 00:03:50 »
hadi bakalım 1-2 sene de bu konu gider ! hayırlısı.

Hoba :S Daha önce okadar süren oldumu ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Temmuz 05, 2010, 00:07:40 »
Hoba :S Daha önce okadar süren oldumu ?

bkz. logo seçimiyle ilgili konu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Temmuz 05, 2010, 00:09:28 »
bkz. logo seçimiyle ilgili konu :)

Seçildi dimi yaa :D hala devam eden bişi yoktur umarım :D yaa iyi bi organizasyonla halledilebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Temmuz 05, 2010, 00:12:53 »

bunlar logo konusundan seçtiklerim hazırları kullanırız eğer tasarımcıları izin verirse
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 05, 2010, 00:13:17 »
yapılır yapılmasına ama herkese özel tasarım maliyeti arttırır gibi onu baskıcıya sorcam ben tişörtleri hazırlayıp baskıcıya götürürüm...ama günlük giyilecek bir tişört bu kadar karmaşık olmamalı sitenin ismini vurgulamak lazım

ekstra bir konu açıp seçenekleri oylamak gerek tasarımı olanlar ekler çizimlerini hemde ortak bişey olur

Sponsorluk alinabilir, tshirtler, sapkalar bedavaya, ya da cuzi bir fiyata temin edilebilir aslinda.Mesela Toyotaclub uyeleri su yagi kullanir gibi... :)

Aslında o tişört değil, çocuğun bir parçası. Onunla birlikte bir de Osmanlı tuğrası olan iki tişört almıştım, bizim yeğen onları çok sevdi, hatta organik bağ kurdu; sürekli onları giydiği için :)

Hakan hakli, ben de masallah diyorum. :)
Bizim hanim bir de 3 yasindaki kucuk oglan ikisi de ayni sekilde Istanbul tshirtunu cikarmacasina giymek istiyorlar. :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Temmuz 05, 2010, 00:17:06 »
bunlar logo konusundan seçtiklerim hazırları kullanırız eğer tasarımcıları izin verirse

seçilmiş bir logomuz var arkadaşlar. şapkaya ayrı t-shirt e ayrı arabalara ayrı logo mu koyacağız?

Sponsorluk alinabilir, tshirtler, sapkalar bedavaya, ya da cuzi bir fiyata temin edilebilir aslinda.Mesela Toyotaclub uyeleri su yagi kullanir gibi... :)

Abi sen bu işi biliyosun :) ama zor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Temmuz 05, 2010, 00:17:58 »

1 . resim konulabilir t-shirtlere çokta hoş durur açıkçası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Temmuz 05, 2010, 00:18:53 »

Acaba sabancıylamı konuşsak :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Temmuz 05, 2010, 00:22:16 »
Zor, ama uc kurusa reklamini yapacak sirket, bir email atilsa cevaplarlar bence, Oktay.
Ercument Enes, Sabanci degil de Toyota'nin yeni distributoru olur aslinda. :)

Ilk dizayni begendim, ama iki parca halinde olursa alt alta tshirt zeminine daha kolay sigar ve belirgin olur gibi geliyor bana...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Temmuz 05, 2010, 00:27:43 »
elimden geleni yaparım ama şuan sponsor olma durumum yok bazı sorun varda :)
olay baskıcıda bitiyor aslında yoksa benim düz bi tişörtü kumaşı alıp kesmem dikmem 10lira
50 tane yapsam 500lira eder şuan bunu karşılicak durumum yok keşke başka bi zaman böle bi konu olsaydı görseydim o zaman seve seve yapardım

alt alta şu şekilde olabilir mesela
www.toyota
        clubtr.com
şeklinde tabi düz yazılya pek bişey belli değil :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Temmuz 05, 2010, 00:28:15 »
Zor, ama uc kurusa reklamini yapacak sirket, bir email atilsa cevaplarlar bence, Oktay.
Ercument Enes, Sabanci degil de Toyota'nin yeni distributoru olur aslinda. :)

Ilk dizayni begendim, ama iki parca halinde olursa alt alta tshirt zeminine daha kolay sigar ve belirgin olur gibi geliyor bana...

Konuşulabilir denemekten zarar gelmez alt tarafı bi mail atılıcak. ilk dizayn cidden çok hoş onu sırtın omuzların oraya yapılabilir onun hemen altına kocaman TCT yazılır.Ön tarafta sol üste toyota amblemi altına belli bi şekilde internet sitesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Temmuz 05, 2010, 09:42:02 »
hala ciddi bir çalışma ortada yok..bu  yukarıda yapılan tasarımdan çopk farklı..sponsor konusu mükemmel bir fikir..yağ olabilir trw firmasına ulaşılabilir..yada bosch.. yada farkılı araç paröalarımızı üretim çok sık kullandığımız..aslında en iyi sonucu lastik firmamız brıdgestone..olur..yada özel toyota servisleriden yardım alabilirz..belkide..

ayrıca burada oktayada katılıyorum 12-2 sene sürer gib ..:D logo gibi olmasın  :D misali..ama bunda ciddi bir ilerlem ve sonuç alacağımıza inanıyorum ben..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Temmuz 05, 2010, 09:44:31 »
hala ciddi bir çalışma ortada yok..bu  yukarıda yapılan tasarımdan çopk farklı..sponsor konusu mükemmel bir fikir..yağ olabilir trw firmasına ulaşılabilir..yada bosch.. yada farkılı araç paröalarımızı üretim çok sık kullandığımız..aslında en iyi sonucu lastik firmamız brıdgestone..olur..yada özel toyota servisleriden yardım alabilirz..belkide..

ayrıca burada oktayada katılıyorum 12-2 sene sürer gib ..:D logo gibi olmasın  :D misali..ama bunda ciddi bir ilerlem ve sonuç alacağımıza inanıyorum ben..;)

Evet kesinlikle olabilir ama bu yağ lastik işleri nasıl olucak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Temmuz 05, 2010, 10:08:58 »
Evet kesinlikle olabilir ama bu yağ lastik işleri nasıl olucak?
araçlarımızın parçalarını destekleyen üretimini dağıtımını yapan firmaların reklam müdür veya bir şekilde iletişim. kurularak mailler örnekler ve forumun..işlevi ve üye sayısı bilgileri yada ne bileyim ne kadar ilgili aktif sosyal bir bireyler olduğumuzu iyi güzel bir şekilde anlatıp derdimiz sıkıntımızı ve isteğimiz belirtip destkelerinin olup olamayacağını kendilerine sunarak bir sonuç elde etmek olur herhalde.. ama olur bu şekildede bir sonuç alınabilir..ama tişörtler için..kendi ailemiz içinde bunun çok yüksek bri maliyet oluşturacağını sanmam..baskı ve tişört atölyesi olan arkadaşalrımız abilerimizde mevcut..ama bu konu hakkında forum yöneticilerimizde gerekli görüş  daha henüz gelmedi konu sürekli güncel tutulmalıdır..bu iş konuşula konuşula olacak..her üye en az 3 tişört siparişi vermek kaydı ile..daha uygun maliyetlere ulaşılabilir..;)