641 
Maşşallah seninde baya varmış
abicim ehliyet alabilmek için 18 den gun almak yeterlimi yoksa 19 dan mı gun almamız lazım?
ben de varım
Fatma Biçer => Ankara
ya çocuklar size acı bir haberim var, bir takım dedikodulara göre 18 yaşından küçükler için forumda özel bir alan açılacakmış, ehliyet alıncaya kadar o bölümde takılıp çeşitli oyunlar oynamanız zorunlu olacakmış, ancak ehliyeti aldıktan sonra tekrar her bölüme girebilecekmişsiniz
Dedikodulara inanmayalım bence.
kemal abi, Boyle bi şaka yapmiştı vedat abi kimse yemez artık
ya çocuklar size acı bir haberim var, bir takım dedikodulara göre 18 yaşından küçükler için forumda özel bir alan açılacakmış, ehliyet alıncaya kadar o bölümde takılıp çeşitli oyunlar oynamanız zorunlu olacakmış, ancak ehliyeti aldıktan sonra tekrar her bölüme girebilecekmişsiniz 
Ben bu şakayı ilk geldiğimde yedim 1 daha olmaz yemezler yani

papaz herzaman pilav yemez
11 aralık 
11 aralık ankara buluşması ankara team'a duyrulur

eskişehirden ercü de bizlerle olacak
Dün itibariyle reşitim artık bana her yön A2+B
Ben doğumgünümden 1 gün sonra almıştım ehliyeti manyak gibi... Hatta göz muayenesini 18 yaşından önce yaptırmışım heyecandan, trafikteki ruh hastası vermiyordu neredeyse ehliyeti:)))))))))))))
merhaba umut abi 18 e girmeden önce ehliyet kursuna kayıt yapmıyorlar diye biliyorum
siz nasıl aldınız açıklar mısnız???merak ettim şimdi
merhaba umut abi 18 e girmeden önce ehliyet kursuna kayıt yapmıyorlar diye biliyorum
siz nasıl aldınız açıklar mısnız???merak ettim şimdi 
Halıl bey kursun 18 yasından once gıbı kaidesi yok en azından benım zamanında yazıldıgım kurstada yoktu ama sınavı 4 ay bekledım 18 yasına gırmek ıcın ama 17 yasındayken derslerede girdim göz muaynesınede 18 ı me gırınce ehlıyet sınavınada gırdım malesef 2. girişimde ehlıyet sahıbı olabıldım
641 
tekrar hesapladım ve 580 günüm kalmış