0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Stoper lazımsa beni çağırın, düsturum top geçer adam geçmez
gel hakkı abi sende adam lazım zaten
Ahmet'im, seninle yan yana çift stoper oynasak, bırak gol yemeyi, pozisyon bile vermeyiz evelallah Kemiklerin sağlam değil mi
neee kemikler mi? abi aynı takımda oluruz biz ya
Hakkı Reis yalnız Seckinde 100+lardan
Laa bi dakika yaa futbol TCT nin neyine soyle bi ekibi gozden gecirdimde biz Amerikan futbolu takimi kursak vallahi kupa birakmayiz almadik A.C.D.TumerTurkeiTaylanCocoSeloBenim bilader Burakliste uzar gider boyle
Aynen abi Allah ne verdıyse dalınır kalıplı adalara bana da hep öyle yapıyolardı :kötu: :kötu: Ama sonra bende omuza omuza mücadeleye giriyordum bu arkadaşlarla
Öyle desene ciğerim Daha iyi ya ciğerim Sen de iyi bilirsin ki, bizim gibi stoperlerin asıl korkulu rüyaları boyu 1,60-1,65 cm civarında olan pire gibi adamlardır Şaka bir yana, gençliğimde futbol oynarken benim garip bir huyum vardı. Karşımdaki adamın cüssesi ne kadar iriyse, ben de o kadar rahat dalıyordum "Nasıl olsa bu adama bir şey olmaz" diye Sert girdiğim için itiraz edenlere de "Benim etim ne budum ne, sert girsem ne yazar, kalıbından utan" diye çıkışıyor ve zeytinyağı gibi üste çıkıyordum [/quotekısa boylu adamlar messi gibi oluyor. yani çok çıkıyor böyleleri iri adamlara dalınca yağ tabakasından dalana bişey olmuyo bana çok yapıyolar .
Abi bizi görünce zaten direk bırakırlar macı
Arkadaşlar ben arkadaşımla da görüştüm o da gelirim tabi dedi. Ha bu arada TÜrk futbolunda sol açık problemi var . Ben de solak olduğum için sol açık oynayabilirim ama bir şartla kimse müdahele etmeyecek bana. Forvete de Aziz babayla görüştüm Guizayı gönderecek.