0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet senmisin yoksa o fotoğrafdaki?
Araç için stickerlar (Toyotaclubtr) mevcut zaten Enes. Senin elinede ulaşır yakında büyük ihtimalle ama unutma yinede. Ama özellikle tişört ve şapka iyi olabilir.
Şapka değil, sticker var. Eskişehir'de kimde var bilmiyorum ama olmaz ise bir şekilde sana da ulaştırırız.
Speedo da benim favorimdir bu arada çocukluğumdan beri. İngiliz yüzücü mayosudur. Bir şekilde ayarlarız Enes.
Yapmadığım spor yok diyim. Yani profesyonel olarak değil, spor olarak. Açıkçası sporu çok seviyorum ve her zaman yapılması gerektiğine inanıyorum.
Açıkçası Speedo dışında kullanmadım hiç. Yani iki yaşından beri Speedo. Arena falan sonradan çıktı bildiğim kadarı ile. Elbetkide onlarda iyidir de alışkanlık işte. Tyr'yi de duymadım.
Speedo'nun da bir ara iyi kalitede olmayanlarını görmüştüm, muhtemelen sahte olabilir. Ama aldım mı çok uzun süre dayanıyorlar gerçekten. Birde önemli olan çabuk kuruması.
Hakan abi enesten önce bana hala ulaşıcakya ne stıckermış bu konuda ilgi yetersiz sanırım:) şapka ve t-shırt umudum hiç yok ama yie bir ihtimal...
Olur ama arabayı satmadan ulaşırsa gayet güzel olur Şapka ve t-shirt iyi bi organizasyon yapılsa yaptırılır aslında sonra dağıtım kolay
Son Çamlıca buluşması sonrası vermiştim sticker bir kaç arkadaşımıza. Buluşmada yine verilir.
evet bu fikri paylaştık ama ilgi görülmedi bence umutsuz bi ara forumumuz için tanıtım için üye yapalım teklifi gelmişti ki bana göre biraz idi..ama yinede güzeldi t-shırt ve şapka tanıtım ve sitemize teşvik için süper.. bir banka hesabı oluşturulup havuzda para toplansa ve üretim tasarım yapılsa dağıtm en kolayı hatta yolda gördüğümüz forumumuzdan bilgisi olmayanlara davet edilmelerinin şerefine hediyemiz bile olabilir...varsa daha iyiteklifi olanların düşüncelerinide bekleriz..saygılar..
Banka hesabı evet olabılır benım tanıdıgım baskı yapan var ama işte kaç kişi alır ne yapar bilinmez oyüzden foruma böyle konu açmak gerekir