0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallla ben 3 hafta bekledım aracı aradılar gelın hazır dedıler gecıcıler ustundeydı yarın sor servise emnıyetten cıkarıyorlar benım bıldıgım bıde parayı verdıysen hemen cıkarırlar bence ben yarısını orda vermiştim yarısını kredi cekmıstım krediyi 8 gun sonra cektım ben servis tanıdıgından bizi anlayıs gosterdı gercek plakalar o zman teslım edıldı bıze
Kardeşlerin güzeli Neşetim hayırlı ugurlu olsun arkadaşların dediği gibi kendim almış kadar sevindim Toyota olmasına hele sıfır olmasına acaipp sevindim yaa Allah utandırmasın kardeşim başın ağrımaz...
ee neler yapıyoruz bu güzele
Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kullanın.
Oğuzhan gerçekten sevindim hele sıfır almanıza daha da çok sevindim. Yalnız senden bir isteğim var. Ya yanında bi foto çektireyim de havam olsun H acı. Dolu izlerini kafana takma hiç. Benim araba yumurta kolisi gibi onu bile takmıyorum. Fiyat da mükemmel. Geçen gün aynısının 2008 ine 35000 demişti galerici. Sen sıfırını almışsın o fiyata. Allah kazasız cezasız ve belasız kullandırsın. Türkay bu arada sence de Arabanın duruşu eğri mi yoksa bana mı öyle geldi
bi kendini toparlasın oğuzhanım sonra düzeltiriz arabayı neşetim kardeşim, bu arabaya yapcaklarımız belli ben de seninleyim, beraber yaparız ne yapcaksak ucuz parça kovalarız şimdi bir süre
Hertürlü ucuz parça tedarik edilir A.C.D. LTD CO. SHIPPING
atakan benim tanıdığım oğuzhan uzuun süre ellemez arabayı
Oğuzhan hayırlı olsun iyi etmişsin kazasız cezasız günlerde kullanman dilğimle
Hatta yıkadıktan sonra kağıt havluyla da kurular.
Abi inan aklıma gelmedi değil Ama fırçayla yıkamam asla.. Köpükle mi ne yıkıyorlarmış.. Fırçasız. Direk oradayım bundan sonra.. Olmadı her hafta sonu kendim yıkarım
Oğuzhan artık profil fotonu da değiştir istersen. Şaka bir tarafa gerçekten çok iyi yapmışsınız. Sattın mı arabayı bu arada.Abisi ben bi ara arabayı el temizleme jeliyle silmiştim manyak olmuştu.
Hayırlı uğurlu olsun Oğuzhan, Allah kaza bela vermesin inşallah.. Maşallah diyelim
Hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan Kazasız belasız inşallah.Toyota ulan boru mu Adı da efendi rolla olsun. Çok efendi bi görüntüsü var şimdilik
,Hafta sonumu bir haftada o araba ne olur bılıyonmu ben her bındıgım gun yıkıyorum sahsen
Tutuyor valla hoş bizim yollar toz toprak ıcınde ondan sen angaralısın asfaltta o kadar kır tutmaz
Oğuzhanım bu arada BMW hastası olduğunu biliyorum.O paraya 2003-2004-2005 model bir E46 almak aklından geçti mi acaba.Merak sadece
Parayı babam verdiği için pek aklımdan geçmedi Ama paranın kontrolu bende olsa , nissan 200sx , bmw e46 almak isterdim