0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim eskı 95 3.20 nın on takımı komple değişmişti (sanayıde) 2500 tl tutmustu ondan sonra akıllanmadım 2000 modelını aldırdım komple manıfolt 3000 tl ohhh yandan yandan
ben ailemi ikna ettim, alacağım arabayı buldum, gittim ustaya ve özgörkeye gösterdim, pazarlık yapıldı, anlaşışdı, ailemin tabi aracın nasıl bi araç olduğundan haberi yok, e46 m3 cabrio hem de imola red ile anlaştım..internetten deli gibi araştırıyorum, 100.000km bakımının 4.500 lira olduğunu öğrendim, alacağım araba 80.000 küsür kmdeydi, o ne be dedim vergiye baktım 2-3 bin lira, yakıt umursamıyordum biliyordum..ama vergi ve bakımı gördüm lanet ettim şimdi sorsalar efendi gibi 3.18ci derim yeter yani..eskiden uçardım çok
Ama abi dehşet duruyor ya 330ci.Bizim otoparkta var bir tane arabaya baktıkça bakasım geliyor o derece . 19' jantlar ,M paket ,full siyah film ,ön farlar + sisler Xenon.Yani yazıcak birşey bulamıyorum. Zaten belli ancak dısardan bakarız o arabalara
valla m3 cabrio alacak kadar bılgın varsa daha oncesınden bmw ve mercedesı denemıs olmalısın...ve deneyıpde nasıl bmw dıorsun hıc anlamıyorum acıkcası...bmw sadece goruntu yaratıyor, genclık yaratıyor bence...gerı kalan herseyı ıse mercedes...motor desen ole ,konfor desen yıne aynı teknolojı desen yıne mercedes ...ama tutup da bmw nun karızmasıyla kısaylanamaz tabı...
Olm bizim corollalar 1345 kiloymuş :S Passattan daha ağır
dizeldir o be benimki 1200lü bir şeyler hatırlıyorumi bakarım ruhsattan..ama hiç hissettirmiyor ağırlığını..ne yakıtta ne performansta
o bahsettiğim olayların toyotadaki karşılığı şöyle;vanos=vvt-idual vanos= dual vvt-ivalvetronic=valvetronic bmw biraz fazla hırpalanıyor kullanıcısı tarafından, ikinci elde mersonun avantajı ondan..honda-toyota meselesi gibi,honda kullanıcısı hor kullanıyor, toyota sorunsuz diyoruz..aynı hacimde mercedes BMW karşısında sönük kalıyor hep..sönük kalmamak için kompresör kullanıyor merso falan..
bilmiyorum ki kilosunu mehmedin arabayı biliyosun onun araba 2 ton
oğuzhan'ım hayırlı olsunn canımm kardeşimmm
bmw biraz fazla hırpalanıyor kullanıcısı tarafından, ikinci elde mersonun avantajı ondan..honda-toyota meselesi gibi,honda kullanıcısı hor kullanıyor, toyota sorunsuz diyoruz..aynı hacimde mercedes BMW karşısında sönük kalıyor hep..sönük kalmamak için kompresör kullanıyor merso falan..