0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ben yeni araca yaptırayım mı boya koruma ? Yoksa biraz kullandıktan sonra mı yapayım ? Ne tavsiye edersiniz?
biraz kullandıktan sonra yaptır diyenlere aldırma, mantıksız konuşuyorlar demektir çünkü boya korumanın amacı BOYA KORUMAKTIR..yani en en makbulü alır almaz yeni arabaya yapılandır ki boyan hiç bozulmadan, harelenme hiç olmadan önüne geç..
abi nano koruma denen anladığı kadarıyla detailer kullanıyor, sonra kat da glaze atıyor..diğeri sadece cila oluyor..abi ben şahsen yaptırsam kendim yaparım ama öneri olarak sonax ve ziebart öneririm..oğuzhanın yaptırdığı mantıklı ve fiyatı uygun
al işte söyleyen de malmış yeni arabaya pasta vuracak zihniyete (veya direk polisaj makinasıyla saldıracak zihniyete) kızdım ve laflar hazırladım tam tersine boya koruma olayında katman oluşturmuş oluyorsun..ha bir de boya tabakasını inceltirsin dediyse o adam sakın ona yaptırma araban metalik renk, boyanın üstünde vernik tabakası var
Araba teslim olsunda sonaxta boya koruma yaptıram ya.. İşlemi kısaca anlatabilir misin "nam-ı diğer Murat 124" ? Ne yapacaklar şimdi arabaya
Oğuzhan Tumer 2005 model araç da işe yararmı bu işlemler? birkaç derin çizik,muhtelif yerlerde taş izleri var(boya kuş gözü şeklinde kalkmış)bu durumda yaptırsam verim alablirmiyim.