0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi dilekleri için tüm TCT dostlarına teşekkür ederim arkadaşlar balayında olma nedeni ile fazla yazamıyorum bu arada Nagi teşekkür ederim güzelim ya birtek sen beni tutmuşsun bunlara güvensem demekki işim yaş birtek sana güvenicem artık Herkese Selamlar.
iyi eğlenceler kardeşimm..Bol bol dinlen kafanı dinle..Dönünce mercekelere devam
Merceği anca Ayla ablanın yumruğundan sonra gözünün önünde görür artık Mesut abi En çerçevelisinden
Evet balayı çifti şuan Antalya'da yanımda misafirler ve hepinize selamları var
Aleykümselam Aydın Abi . Bizden de selam söylermisin .
Arkadaşlar dün Mesut yanımda idi de gördüm konuyu Aranızda olmayı çok isterdim ama aynı tarihde kuzenimin düğünü vardı ama adaşım Aydın Er yokluğumu hissettirmemiş bir Aydın olarak.
Arkadaşlar dün Mesut yanımda idi de gördüm konuyu Aranızda olmayı çok isterdim ama aynı tarihde kuzenimin düğünü vardı ama adaşım Aydın Er yokluğumu hissettirmemiş bir Aydın olarak. Oktay o ne vaziyet parlak pantolon filan jilet gibisin düğünde bir manita yapamadın mı? Süray müziği iyi seçmişsin fotolarda güzelNagi iyi döktürmüşsün benim düğünümede beklerim Mesut yuvaya ulaştın mı?
Oktay o ne vaziyet parlak pantolon filan jilet gibisin düğünde bir manita yapamadın mı?
..teşekkürler Aydın abi ...
ya kardeşim sen yaşıyomusun?
abi Mesut jan janlı giyin dedi ama jan janı biraz fazla kaçırdım herhalde kımıl kımıl abi düğün deplasmanda olduğu için tam adapte olamadım birde kimseyi tanımıyoruz yanlış yapmayalım sonra diye paşa paşa oturduk yerimizde.
Öyle çok parlak bir hali yoktu aslında ya, flashtan parlamış yani sadece fotolarda. Dikkat çeken bir parlaklığı yoktu bence yada ben dikkat etmedim bilmiyorum
oktay ne giyse yakışır.... yakışıklı çocuk dünya ahiret biraderim olsun..... aldırma sen oktay kardeşim.....