0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yenişehir ilçesindeyim. Lisede öğretmen olduğum için öğrencilerimizin sınavları var 6 temmuza kadar. 2 temmuzda yarım gün boşum var onuda çavdarlıdan randevu aldım benim efsaneyi bir baktıracağım. (12.00den - akşam mesai bitimine kadar.) Sonrası mağlum büyüklerimizi zirayet için memlekete inşallah.
muhabbet için dağ yolu olabilir abi kışın olcak birde salep falan güzel olurdu dağ yolunda şimdi görükleyide iyi biliyorum ama park sorunu yaşayabiliriz diye düşündüm abi burger king in büyük mü otoparkı otoparkına girmedik hiç...
02-12 temmuz memlekete gidiyorum.Bu tarihlerden sonra pazarları gelebilirim.Sinan aracını satma buluşma olana kadar soracağım çok fazla soru var
Arkadaşlar benimde şimdi ne desem yalan olur bir program yapalım ona göre hareket ederiz işimiz olursa da söyleriz mutlaka. Ama 11 temmuzda kpss sınavı var o hafta sonu olmazsa iyi olur çünkü Kocaeli de olacağım. Bende bursayı pek bilmem İznik'li olduğum için kolay bulunur bir yerde buluşursakta sevinirim..
çok büyük bir aksilik çıkmaz ise ben varım, 6 aylık ufaklığım ve eşimle kısa bir sürede olsa birlikte geleceğiz. yer ve saat ?
Fazlasıyla yeter bize burgerın otopark kültürparkada gideriz olmadı mudanyada olabilir bana her yol Trabzon :pheheheh merak ettiklerini sor üstat satılsada no problem haa deneyelim dersen o ayrı
Arkadaşlar gülmeyin ama kültürpark dediğiniz yeri biraz tarif edebilir misiniz? 2007 den bu yana yenişehirdeyim ama Bursa'da kent meydanı, heykel, ulu camii, otogar gibi çok bilindik yerler dışında çok fazla bir yer bilemiyorum
buluşacagımız yer kesınleşsın ona gore yol tarıfı yaparız kafa karıştırmayalım şimdi bu arada kulturpark Bursa Ataturk stadını yanı
Bursa, sizleri tebrik ediyorum. Dağ yoluda güzeldir hani. Set Başın'da eskiden Okyanus restaurant vardı, ama kapanmış sanırım artık. Kültürpar'ın Kükürtlü girişinde de güzel yerler vardı. Mudanya'da güzeldir tabi. Kafanızı karıştırmak için saymıyorum bunları, sadece bir geri dönüş yaptım hafizamda. Fotoğrafları bekliyoruz.
Olur, hemde çok güzel olur. Yavaş olsada güzel olması önemli.