Gönderen Konu: Bursa ve cevresinden katilabilecek arkadaşlar 04/07/2010'da BURSA'da buluşuyoruz  (Okunma sayısı 9478 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
görükle olabilir çay içemeye, tophanedeki yer güzel askeriyenın aşağısındaki park yerıde var, dağ yolundaki yerler olabilir açık hava sineması olan yemek içinde FSM burger king iyidir.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
muhabbet için dağ yolu olabilir abi kışın olcak birde salep falan güzel olurdu dağ yolunda şimdi görükleyide iyi biliyorum ama park sorunu yaşayabiliriz diye düşündüm abi burger king in büyük mü otoparkı otoparkına girmedik hiç...
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
02-12 temmuz memlekete gidiyorum.

Bu tarihlerden sonra pazarları gelebilirim.

Sinan aracını satma buluşma olana kadar soracağım çok fazla soru var  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
cüneyt abi tarih kesin değil zaten bütün herkes konuya gelirse kesinleşecek iyice
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
Yenişehir ilçesindeyim. Lisede öğretmen olduğum için öğrencilerimizin sınavları var 6 temmuza kadar. 2 temmuzda yarım gün boşum var onuda çavdarlıdan randevu aldım benim efsaneyi bir baktıracağım. (12.00den - akşam mesai bitimine kadar.) Sonrası mağlum büyüklerimizi zirayet için memlekete inşallah.
faruk abi hiç boş vaktin yok mu abi hemen kaçıyor musun memlekete
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Oğuz bende sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Sınavlarımın bitiminde konyaya gitmeyi düşünüyoruz. Şimdiye kadar konuşulanlara göre hepimiz istekliyiz. Uygun yerlerde bulunmuş gibi. Sadece uygun zaman aranıyor. Tüm arkadaşlar içinde uygun ise bu hafta sonu pazar günü nasıl olur?  ::)
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
tek cüneyt abi kaldı cuma dan sonra yokum diyor  :wacko: geri kalan herkes için pazar uygun
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • bir efsaneden diğerine ...
çok büyük bir aksilik çıkmaz ise ben varım, 6 aylık ufaklığım ve eşimle kısa bir sürede olsa birlikte geleceğiz. yer ve saat ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Arkadaşlar benimde şimdi ne desem yalan olur bir program yapalım ona göre hareket ederiz işimiz olursa da söyleriz mutlaka. Ama 11 temmuzda kpss sınavı var o hafta sonu olmazsa iyi olur çünkü Kocaeli de olacağım. Bende bursayı pek bilmem İznik'li olduğum için kolay bulunur bir yerde buluşursakta sevinirim..  :)
Corolla 2007 Elegant D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
muhabbet için dağ yolu olabilir abi kışın olcak birde salep falan güzel olurdu dağ yolunda şimdi görükleyide iyi biliyorum ama park sorunu yaşayabiliriz diye düşündüm abi burger king in büyük mü otoparkı otoparkına girmedik hiç...
Fazlasıyla yeter bize burgerın otopark kültürparkada gideriz olmadı mudanyada olabilir bana her yol Trabzon :p
02-12 temmuz memlekete gidiyorum.

Bu tarihlerden sonra pazarları gelebilirim.

Sinan aracını satma buluşma olana kadar soracağım çok fazla soru var  :)

heheheh merak ettiklerini sor üstat satılsada no problem ;) haa deneyelim dersen o ayrı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
şimdi arkadaşlar az çok anladığım kadarıyla bütün herkes 1 ay içinde memleketlerine tatile kaçacak fazla uzatmadan yakın bir tarih yapalım diyorum gelen mesajlara göre bu pazar herkese uygun sanırım bir tek cüneyt abi memlekete gideceğim diyor :( cüneyt abi foruma gelince konuşuruz... 04/07/2010 da hayırlısıyla buluşalım artık :) şimdi yer tavsiyelerinizi alalım nerde buluşalım... neler yapalım :) ortak bir karara varalım...

Arkadaşlar benimde şimdi ne desem yalan olur bir program yapalım ona göre hareket ederiz işimiz olursa da söyleriz mutlaka. Ama 11 temmuzda kpss sınavı var o hafta sonu olmazsa iyi olur çünkü Kocaeli de olacağım. Bende bursayı pek bilmem İznik'li olduğum için kolay bulunur bir yerde buluşursakta sevinirim..  :)
enes abi bu hafta sonu sana sorun olmuyor anladığım kadarıyla...
çok büyük bir aksilik çıkmaz ise ben varım, 6 aylık ufaklığım ve eşimle kısa bir sürede olsa birlikte geleceğiz. yer ve saat ?
bülent abi saati yeri beraber kararlaştıralım abi herşey yavaş yavaş oluyor :) abi bu arada fazla durmayacak mısın kısa bir süre demişsin :wacko:

Fazlasıyla yeter bize burgerın otopark kültürparkada gideriz olmadı mudanyada olabilir bana her yol Trabzon :p
heheheh merak ettiklerini sor üstat satılsada no problem ;) haa deneyelim dersen o ayrı :D
sinan abi o zaman yemek için burger king yeterli bize yetecek otoparkı her yerde bulamayız. mudanya da yapabiliriz kültürparkta. kültürparkta batak atarız sinan abi :D kültürparkta araçlarla beraber fotoda rahat çekiniriz müsait olur. mudanya da ise park konusunda belki sorun yaşayabiliriz ama yol güzel mesafe çok oda güzel olur :D

ben açıkçası kültürpark daha kafama yatıyor :) orada buluşuruz sonra çay bahçelerinden birinde çay sohbet foto çekiniriz ordan sonrada ister burger ister mudanya bana uyar ama yinede mudanya olmasın :) bende araba olmayacak rahat ulaşabileyim sizlere :D
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
yemek için burger diyorum hava guzelse kültürpark veya dağ yolu seyrü sefa olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar gülmeyin ama kültürpark dediğiniz yeri biraz tarif edebilir misiniz? 2007 den bu yana yenişehirdeyim ama Bursa'da kent meydanı, heykel, ulu camii, otogar gibi çok bilindik yerler dışında çok fazla bir yer bilemiyorum  :olu:
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar gülmeyin ama kültürpark dediğiniz yeri biraz tarif edebilir misiniz? 2007 den bu yana yenişehirdeyim ama Bursa'da kent meydanı, heykel, ulu camii, otogar gibi çok bilindik yerler dışında çok fazla bir yer bilemiyorum  :olu:

buluşacagımız yer kesınleşsın ona gore yol tarıfı yaparız kafa karıştırmayalım şimdi :P bu arada kulturpark Bursa Ataturk stadını yanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Bursa, sizleri tebrik ediyorum.
 Dağ yoluda güzeldir hani. :)
 Set Başın'da eskiden Okyanus restaurant vardı, ama kapanmış sanırım artık.
 Kültürpar'ın Kükürtlü girişinde de güzel yerler vardı. :)
 Mudanya'da güzeldir tabi. :)
 Kafanızı karıştırmak için saymıyorum bunları, sadece bir geri dönüş yaptım hafizamda. Fotoğrafları bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
faruk abi aynen belli olsun öyle konuşuruz
buluşacagımız yer kesınleşsın ona gore yol tarıfı yaparız kafa karıştırmayalım şimdi :P bu arada kulturpark Bursa Ataturk stadını yanı :)
sinan abi yinede en rahat herkesin ulaşabileceği yer kültürpark galiba enes abide gelirim dedi iznikten gelecekmiş oda fazla bilmiyorum dedi rahat bulaşabilceğimiz biyer olması lazım seyrü sefa yalan olur abi :wacko:
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  Bursa, sizleri tebrik ediyorum.
 Dağ yoluda güzeldir hani. :)
 Set Başın'da eskiden Okyanus restaurant vardı, ama kapanmış sanırım artık.
 Kültürpar'ın Kükürtlü girişinde de güzel yerler vardı. :)
 Mudanya'da güzeldir tabi. :)
 Kafanızı karıştırmak için saymıyorum bunları, sadece bir geri dönüş yaptım hafizamda. Fotoğrafları bekliyoruz.
hakan abi bir buluşabilsek fotolar gelecekte bakalım ayarlyamadık bir türlü :)
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Olur, hemde çok güzel olur. Yavaş olsada güzel olması önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  Olur, hemde çok güzel olur. Yavaş olsada güzel olması önemli.
olacak abi çok güzel olacak :)
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Oğuzcum bi iki eksik promlem yaratmayacaktır.

Bu ilk tanışma olsun ramazanda iftar organizasyonu yaparız daha samimi havada geçmiş olur.mekanik ve teknik detaylara da inebiliriz :)

Sinan kardeşim lastiklerini görmek için gürsudan h.digar'a gelebilirim şu an.. :)