0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Hikmetcan boşver arada yenilik iyidir Bencede pıyasada duzgun pek arac kalamdı özellikle 2. elde bana kalırsada 132 lık auris bak birde yeni Mazda 3 lere bak ıstersen daha yenı arkadaş 2010 modelını aldı (2010 golf'unu satıp)çok memnun cocuk
Hayırlı olsun Hikmetcan. Burada bizleri bir arada tutan yegane şeyin otomobiller olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Daha çok buluşmalar yapacağız, ister otomobilli, ister otomobilsiz.
hayırlı olsun...
Hayırlısı olsun...
Allah daha iyisini nasip etsin Hikmetcan kardesim.
Çok merak ettim Arabayı kaça sattın hikmetcan?
Sana da, alana da, hayırlı olsun
hayırlı olsun hikmetcan, forumdaki "Hatcback" li araç sayımızı düşürdün...
Kazık çakmaya mı geldik dünyaya al ver ekonomiye can ver yahu Hayırlısı olsun Hikmetcan, yeni bir uğraşı yeni heyecanlar kapıda bekliyor yani had bakalım
Hayırlı olsun Hikmetcan.
Hayırlı olsun Hikmetcan Civic falan düşünmez misin ?
17.000 e verdim
6 fena Can yakar Canlar yakar
Çok ucuza gitmiş yaa , keşke haber verseydin Ben onun üstüne 3000 lira masraf yapardım cillop gibi araba olurdu. Neyse geçmiş artık yeni yollara bakalım Şimdi araba olarak ne düşünüyorsun , seçeneklerde neler var?
Gercekten 17.000 cok ucuz dehılmı hıkmetcan yaa çeske sitede ılan versydın tam Erayı satmısken havada kapardım
hikmetcanım hayırlı uğurlu olsun.karar verirken sorunsuz ve yedek parçası bol olan araba seçersen rahat edersin.
megane alırsan döverim.....