0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tayfun bey cihaz taktıracamda, hep kafama takılan bu arabayı genelde 2 km yol gidip akşama kadar orda durduktan sonra 2 km yol dönmeye kullanıyorum arasıra boluya gidip geliyorum birde senelik tatillerde yani genelde iş için 2 km gidiyorum ve ancak gaza geçerken iş yerime varacağımı söylüyorlar o yüzden taktırmadım ama daha ne kadar devam edecem bilmiyorum. Ben Yeniçağadanım hatırlamışsınızdır. Güzel bir gölümüz var yol kenarındayız.
Tayfun Bey hayırlı olsun..Bende brc taktırmayı düşünüyorum bu günlerde..servisle görüştüm 1550 peşin fiyat söylediler..70TL simit tank farkı alırız dediler..Ama simit tank tavsiye etmem dedi usta...Gaz göstergesi doğru göstermiyor dedi..Düz yolda rampada vs. farklı gösterir dedi..Sizin de simit tank var mı böyle bir durum..Arabalarımız aynı sayılır..Yakıt durumu ne oldu lpg den sonra öğrenebilir miyim?
Bende simit depo var. Benzin göstergesi de rampada azzda olsa farklı gösterir. Bu benim sürüşümü hiç etkilemedi. Düz yoldaki göstergeyi baz alırım.
Usta silindir tankın gaz miktarını daha doğru gösterdiğini söylemek istedi..Silindir tank takınca bagaj alt döşemesini çıkarıp takmak zor olacak..Simit tankda yedek lastik ortada kalıyor..Karar veremedim bir türlü..
İstepneyi arka koltuğa bitişik olan saca saplama ile monte ettiler. Ben de, TÜV de sorun yaşamıyoruz .
TÜV de sorun oluyor mu ki?