0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay'cim, bu adam dünyadaki en saygin test sürücülerinden birisi.Gözü kapali bile seni beni gecebileceginden süphem yok.Tecrübe > Reflex
Şuda varki LFA nın o sınıfta daha güvenli bir araç olması lazım diye dünüyorum 3 serisi daha kemikli çıkmış. 3 serisinin ön direklerde ezilme bile yok dikkat ettiyseniz.
şaşırdığım bir konu da bu..gerçekten de daha güvenli olmasını beklerdim
Abi şakamı yapıyorsunuz Bu tür spor arabalarda çok hafif malzeme kullanıldığından dolayı hiç biri bir otomobil kadar sağlam olmuyorki zaten.Çarpıştığı araba bir Lexus is300 olsaydı bile , LFA daha çok zarar görürdü.Zaten aracın kapıları hariç dışı Fiber-Plastik-Mika malzemelerden oluşuyor. Bu parçaların zaten aerodinamiden başka bir kullanım amacı yok , Ama resimlerde gördüğüm kadarıyla aracın iç kokpitinde herhangi bir dağılma görünmüyor. Büyük ihtimalle yaşam kafesinde bile problem yoktur. Toyota camiasının başı sağ olsun.
Erdem'in mantığına göre eski amerikan araçlarının daha güvenilir olması lazım. Fakat görülüyor ki, o araçlar çarpışma testinde pert olurken, çamurlukları plastik olan megane2 ncap'tan 5 yıldız alabiliyor.
bmw nin her yerinde patlamıs hava yastıkları gorunuyor. lfa da neden yok ?test aracı diye koymamıslar mı ? eğer öyleyse test pilotların hayatını kim riske atma yetkisine sahip toyota'da ?