0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düğün ne zaman ki? Temmuz da ise mümkünatı yok gelmemin. Çok sıkı çalışmam lazım. Seneye Adana da Eğitim programı var onun çalışmaları yapılıyor. AMa başka zamansa olabilir.Ya şimdi baktım da bu cumartesi demiş mesut. Kaç gündür Foruma girmiyordum iyi mi. gözden kaçmış. Bu durumda gelemeyeceğim be Mesut. Mesut Bahtiyar Olursunuz inşallah.
Mesutum gelemeyeceğimi söylemek için istanbul buluşmasına katılmış iletmiştimAma düğünden sonra ki hafta Antalya'ya gelir gelmez arıyorsunuz yoksa kızarım
Aydın abi Antalyada değil Alanyada olucam Mukarnas'tan yer ayırttık
Ben de gelemiyorum; malum Alamanya'dayim. Ama simdiden mutluluklar.
Mesutum ayak yapma sonuçta yine Antalya'dan geçeceksin Sen bir arama ben her gece ararım bak (ne tehdit ama)
Valla Mesutçum ben yapacağımı yaptım konuyu açtım umarım gelen olur mutluluğunu paylaşırız hep birlikte Gündüzden gelip Bursa İskender Kemalpaşa tatlısı ve kestane şekeri yemedende dönmem
Aydın abi teşekkür ederim şimdiden ama düğün salonuna gelirken banada bi kestane şekeri getir ya
Tabi getiririm ihtiyacın olacak enerji takviyesi lazım Yemek yemeye fırsatın olmuyor valla o kadar saat ayakta bekle dans et oyna zor işin valla Mesutçum.Gerçi bişey anlamıyosun sabah uyandığında noluyo,nerdeyim ben,ne içirdiniz len bana diyerek uyanma haricinde Birde google earth den krokiyi eklermisin mesut kaybolmayalım Bursa'da
Mesut abi bir sorum olucak ; düğün arabası seninkimi olucak ?
Evet benim araba olucak !
Abi sen bugun alisverise filan mi ciktin Dugun oncesi stres yuklu gordum seni
. Mesut yöneticimin üstüne gitmeyin. Firar mirar eder Allah muhafaza .
sen evlenirken görücez Ahmedim ney nekadar stresli Vedatı dinleyin üstüme gelmeyin