0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş güle güle kazasız belasız kullan. umarım polis amcalarla köşe kapmaca oynamazsın
ağustosta muayenesi var ruhsata işleticem inşallah , inşalllah o zamana kadar sorun çıkmaz polislerle...
hb li biri yapsa olmaz mı?
bi yaris bu kadar mı güzel olur kazasız belasız kardeşim çok hoş olmuş:)
Mehmet bey merhaba;Aracım yaris ve yeni jant&lastik kombinasyonu için uzun süredir kafa yoruyorum fakat işin içinden çıkamadım Rica etsem yardımcı olur musunuz;195 50 r16 205 50 r16205 55 r15arasında sıkışıp kaldım,1--195 olanın lastikleri az bulunuyor veya bulunmuyor, artı olarak 185den 195 çok büyük fark oluşturmayacak kanaatindeyim kararsızım, 2--205 50 16 da ise yakıtı artırmasından ve lastiklerin çamurluklara sürtmesinden korkuyorum, tek negatif yanı bunlar, bunda da kararsızım3--205 55 15 de en makul seçenek olarak çıktı.jantı büyütmeden dolgun bir görünüm elde edilebiliniyor fakat bu sefer jant küçük duruyor, yine kararsızım..Sizin ölçüler nedir ve bu konuda ne tavsiye edersiniz. teşekkürler..
Çok güzel olmuş, klima ihtiyacın artacak gibi duruyor ama dikkat et
Gri renkli bir araba üzerinde bu kadar güzel çalışılabilir yani Sizin evin önünden geçerken göremiyorum bazen senin aracı üzülüyorum, bazen arabada arkadaşlar oluyor "dur bak sana şimdi mehmetin arabasını göstericem diyorum" göremeyince bozuluyorum valla Merakta kalıyor insanlar Hala sövüyorum senin cam filmleri sökene Ne güzel dururdu şimdi
ama yeniden çektircem film
madem kafaya taktın lazer yaptır bence . ben öyle düşünüyorum ama IMF den kredi çıkmasını bekliyorum
+1. Bende müşteriden kredi bekliyorum. Haydi müşteriler harcamaya .
Rüzgarlığı karbon kaplayım cama film çekersen çok güzel olur fikrimce.Şuanki haliyle de çok tatlı maşşallah
lazer yaptırmakta işe yaramıyo ki , standartlarda uygun renkli cam almak gerekiyo , onu da ruhsata işleteceksin...
Lazer sonucu nasıl bir görüntü ortaya çıkıyor bilmiyorum ama renkli cam gibi olduğunu düşünüyorum. Yanlışmıyım Mehmet?
lazerde bildiğim kadarıyla 10 kademeli koyuluk dereceleri var. tam olarak bilmiyorum ama mesela 10. kademe karartma yapıldığında cam bildiğiniz ayna oluyor diye duymuştum.valla benim şöyle bi umudum var malum ruhsatta sport yazıyor. herhangi bir durumda bu versiyonun fabrika çıkışı bu diye yedirmeyi denerim