0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oyku yazan fakat yazdigi oykulerin guzelligine pek guvenmeden daha yarisi bile bitmeden yorum alip devam edip etmeyecegine karar vermek isteyen 2 adet forum ablalarimizdan sonradan geleni (Hala bazen dusunuyorum Yasemin Hanim olmasa Tuba Hanim forumda bu kadar aktif olabilir miydi?)(Sonucta burada olmanizdan ben kendi adima cok mutluyum.Sadece kisisel fikrim, farkli anlamlara cekmeyin)Bu arada bakmayin ben de Galatasarayliyim ama cok fanatik degilim.Ben buradan da yetisirim foruma Ama merak etmeyin Istanbul'a geri donunce profiliyle ugrasmayacagim kimsenin.Ama Hocu Erdem'inkini duzeltmeyecegim kih kih kih [/quote]öm de attım ama. yine yazayım dedim. çok içime işledi valla yazdıklarına güvenmeyen lafı. neyse öyle olsun ayrıca da yasemin hn. burda olması tabiiki mutluluk verici ama karşılaştırma yapmaya gelince benim aktif olmamla ne ilgisi var anlamadım. bizim burda oluşumuzdan memnun olmanıza sevindim diyerek olayı kıvırıp mevzuyu bitiriyorum.
agır abimi sen beni güldürdün ya allah ta seni omur boyu guldursun kalbi kadar guzel sozler kullanan paylasmayı seven[/quote]Amin Teşekkür ederim! Ben doğruları söyledim Sadece bizi değil, Allah hepimizi güldürsün! Gülmek kadar güzel birşey var mı?
sizin için olumlu pozitif akıl ve vicdan sahibi güzel bir insan olduğunuz kanısındayım[/quote]Hakkımdaki düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Sağolun, Allah razı olsun! Epeydir sizi forumda göremiyoruz. Bizi görüş, öneri ve mesajlarınızdan mahrum bırakmayın! Düşüncelerini açıkça belirtip, insanların aydınlanmasını sağlayan, iyi niyet sahibi, değerli bir arkadaşımız
Sürekli iltifat toplayan (kıskanmıyor değilim eheh ) konuşmalarından güleryüzlü olduğunu düşündüğüm nazik insan [/quote]Kıskanmayın Serkan Bey, Hakikaten denilenler doğru! Kendimi övmek gibi olmasın ama güleryüzlü, pozitif ve en kötü zamanlarda olmasa bile yinede olumlu düşünmeyi seven, haddinden fazla iyi niyetli, insanları kırmak, üzmek istemeyen bir insanım. Kendime yapılmasını istemediğim şeylerin başkalarınada yapılmasını istemeyen bir yönüm var. Tahminleriniz ve görüşlerinizde çok haklısınız ne diyeyim Size gelince Serkan Bey, Sizde naziksiniz, arkanızda bıraktığınız insanları tatilde bile arayan, merak eden,duygusal, iyi niyetli, kalender, merhamet sahibi değerli bir insansınız