0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vayy Mantar Restaurant ha Abi sen gel her türlü yeriz, borcum olsun Denizli'ye gelirsen de haberim olsun
Uzun yola çıkacak arkadaşlar ya belli süreler sonunda dinlenmeyi ihmal etmesinler yada çift şöför çıksınlar. İşallah arkadaşın yeni chevroletiyle didime yolculuk var bu hafta sonu, araç yeni, herşeyi tam, gerisi bize ve Allaha kaldı. Her yolculuk biraz risk.
Hani ne olur me olmaz.... inşallah ihtiyaçta olmaz, yine de Toyota yol yardımı telefon numaralarını ve araç kaskoluysa kasko yardım telefon numaralarını bir kağıda yazarak hemen elinizin altında bulundurun. Ani durumlarda panik halinde numra falan bulunmuyor.
benim tavsiyem uzun yola çıktığınızda varacağınız semte 50-60km. kala muhakkak mola vermeniz olacak, ne kadar kendimi iyi hissediyorum yorgun değilim vs. desenizde kazaların büyük çoğunluğu varılacak adrese çok yakın km. lerde gerçekleşiyor. gideceğimiz yıere yaklaştığımızda bir an önce varmak için hem daha dikkatsiz olup hem de daha fazla sürat yapıyoruz..
Çok doğru bir tespit. Bir de şu istatistik var; kazaların en çok meydana geldiği saatler sabaha karşı 4-6 arası ve akşam üzeri 4 civarı.Güneş doğarken doğuya doğru ya da güneş batarken batıya doğru yolculuk sürücü çok yorgun olmasa bile tehlikeli olabilir. Çıkış saatimizi buna göre ayarlama imkanımız varsa en azından buna da dikkat edilebilir. Güneşin ufuk çizgisine çok yaklaştığı dakikaları mola vererek de geçirebiliriz belki.