Gönderen Konu: Hep araba hep araba..birazda bizi tanıyın :) :)  (Okunma sayısı 3007 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Hep araba hep araba..birazda bizi tanıyın :) :)
« Yanıtla #20 : Haziran 14, 2010, 22:31:48 »
  Ayıp ettiniz, kimse de Türkay'ın ne demek istediğini anlamamış, o Mustafa'nın ne kadar genç durduğuna vurgu yapmak istemiş.  :islik:
İçten paylaşımın için bende tebrik ederim Mustafa
Teşekkür ederim abicim :) senin kadar genç olmasakta genciz işte :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 14, 2010, 22:31:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 14, 2010, 23:39:57 »
  Ayıp ettiniz, kimse de Türkay'ın ne demek istediğini anlamamış, o Mustafa'nın ne kadar genç durduğuna vurgu yapmak istemiş.  :islik:
süper toparladın abi :alkis:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #22 : Haziran 15, 2010, 00:14:32 »
Mustafa bu fotografa bakıyorumda Her gün yenı bir apaçi'ye göndermemek için kendımı zor tutuyorum haberin olsun 

Yorumları bıle görür gibiyim Toyota vs Honda stayla   

Taylan Ercan Bintepe  abicim bunu iltifat mı , hakaret olarakmı algılayım tam anlayamadımda demek istediğinizi?  :wacko:

takıldım öylesine, Mustafa alınganlık yapmayasın sakın :wacko: Hakret falan bana yakısmayan seyler bunlar ne kimseye yaparım nede kendıme yaptırırım ama alındıysan özür dilerim :)