0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
para yok oktay bey.. kafamda var birşeyler... ama tabi sizinkilerin yanından bile geçemem... bu arada sürekli maşallah diyerek tükürüyorum merak etmeyin....
yahu o değil. sanki tesisatı bağladıktan sonra fark var gibi geldi bana. akü mü yetmedi noldu anlamında sordum. yada ben kuruntu yapıyorum biliyosun kılımdır
Kuruntu sadece
iyi oku Tuncay ben 2005 ten beri biniyorum bu araca ama Oktay daha yeni aldı sayılır aracını bilmemesi normal
Alın bakalım buda fast and fruis versiyonu.Uploaded with ImageShack.us
Oktay magirusların hayırlı olsun . Ne yaptın neler var tesisatta.
basit bi şeyler yaptık. media markette kampanya varmış. sound magus anfi + 16cm komponent + subwoofer 370 TL idi. normalde sadece anfi 330 TL. bende para saçacak yer arıyordum denk geldi harcadım yine orijinal teybe bağlattık. benim için yeterli seviyede bas ve tiz alabildik. hatta kampanyanın kralını kaçırmışız. geçtiğimiz hafta sonu pendik media markette aldığım set 330 TL ve montaj 1TL imiş
hatta kızlara araba yıkatmışlar. bana esas o lazımdı ya
Vedat ses çok temiz çıkıyor gerçekten ben bile inanamadım ama orjinal teyipten anfiye dönüştürücü (deck çevirici) olarak Audioson marka dönüştürücü kullanıldı, sadece dönüştürüc fiyatı 120TL
..az önce Toyota müşteri hizmetlerinden aradılar.3 temmuza kadar % 15-20 lere varan indirimler varmış .aksesuarlarda dahil bu indirimlere.koşun tükenmeden alın eksik bişey kaldıysa .benden söylemesi demedi demeyin ...
yok ya Suray ım biliyosun onlarda olmayan aksesuarlar bizde var
..iyi ya işte.Mesuta söyleyelimde farlardan birkaçtane daha yapıp uygun fiyata satalım hayrına ...
..bu arada tesisatın hayırlı olsun Oktaycım.herşey tamamsa ıslatalım artık yahu ...
..onun bilgisayarda problem var galiba.bazı mesajlar görünmüyomu ne.baksana ''ıslatmak'' kelimesi içeren mesajları es geçiyo uyanık ...
Ben onu bunu bilmem bu akşam yapsakmı bişeyler Surayım :d onunda kafasına vura vura getirirm ben oraya nedersin