0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilginçtir bende P.Tesi değil de pazar sendromu var Muhammet Pazar günü işim yoksa sıkıntıdan patlayacak hale geliyorum....
yalnız sen araç yıkama; çünkü akşama ancak biter
çok güzel, bittim hacim..
Bende şöyle bir haber paylaşayım. ''ATATÜRK Havalimanı'nın yenilenen pistinde hız denemesi yaptığı ileri sürülen müteahhit şirketin sürücüsü Mercedes ile havalimanını çevreleyen duvara çarptı. Takla atan Mercedes, Havalimanı-Florya bağlantı yolunda cipiyle seyir halinde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Nur Tüzüner'in (43) kullandığı otomobilin üstüne düştü. Kazada Mercedes'in sürücüsü ile Dr. Nur Tüzüner yaralandı. Nur Tüzüner, “Uçak geliyor zannetmiştim” dedi.'' Haberin devamı: http://www9.gazetevatan.com/makam-soforu-mercedesle-hiz-denemesi-yapti/314516/7/Manset
Asil alki; bu benim yurdum insanlari ikiside gozumun onunde olmus olaylar abartisiz 10ar dakika guldum...Vaka1: Newyorka geldik otelde kaliyoruz malum kapilar artik kartli bizim kartinda tekrar aktif edilmesi gerekiyormus 2. gun bilmiyoruz tabi dayandik arkadasin odanin kapisina klarti taktim cikardim acilmiyor taktim cikardim acilmiyor.. Arkadastan gayet sakin ve saf bi tavirla yuzyilin tepkisi ;-Belki arkada kart kalmistir A.C.D. pert Vaka2:Isyerine ulasma asamasinda bir arkadasimiza surekli yardimci olan otel supervisor'i bir aksam sohbete gelir bizim eve arkadas tesekkur edicek mukemmel ingilizcesiyle bana cok yardimci olmaya calisti diyecek cumle soyle:-He try me so much Tum ekip pert
Abi şimdi bu yoruma ağlanırmı yoksa gülünürmü? Sorarım sana...Mercedes, yoldan geçen Doktor Nur Tüzüner yönetimindeki 34 EM 2499 plakalı Toyota cipinin üstüne düştü. Düşe düşe Toyota'mı bulmuş koca İstanbul'da
İyi uçağı falan alıp denememiş.