0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fotoğraf dediğin böyle olur. Tek fotoğraf 95.2 mb çekilen fotoğraf makinesi 17 gigapiksel çözünürlüğe sahip.http://www.yosemite-17-gigapixels.com/GlacierPointZoomify.htm
İrfan böyle bir fotoğraf makinesi yok, bu tamamen binlerce fotoğrafın birleştirilmesiyle oluşmuş bir fotoğraftır ayrıca konumuz yarışma hangi makina nasıl çekim yapıyor değil Aydın abi bende varım hemde her iki dalda isim yazmama konusunda bende hemfikirim abi
Aynen Aydın abi anlaşıldı vaziyet
fotoğrafın kime ait olduğu bilinmeden oylama yapılması daha sağlıklı fakat aracıyla kompozisyon yaparsa aracı tanınıcak o durum biraz bozar şu bilinmeme durumunu. onun dışında sorun yok gayet güzel fotoğraflar çıkacağına eminim, keyifli bi yarışma olacak.
Evet katılıyorum... Mesut abi sen arabayı fotoğraf'a dahil etme mesela en basitinden
bede kendi fotomu çekip göndericem , tanıyan olurmu acaba; isim yazmayacağım ama
benim de aklıma ilk o geldi ya gözüm korktu şimdi, çok iddialı oldu bu yarışma ya hareket konusuna çok sarmış durumdayım ama yüzlerce kez deneyip başaramadım, inşallah denemeye devam..simetri konusunda da bir şeyler çıkarıcaz artık
Reis bu konuların ustası sensin bana her yol Adana