0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankara'nın neresine yağmışki bu dolu? Dün konser nedeni ile sürekli Kızılay-Ted koleji arası gittim geldim ama yoğun yağmur dışında birşeye rastlamadım.Saat 17'de yağan yağmurda sadece hızımız çok düştü(30 km'ye kadar)...Aracı hasar gören arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
Gazi Mahallesinde oturuyorum, bu dolu tanelerinin arabama çarpışını da izlemek durumunda kaldım. Sonuç; kaportanın her yerinde bir sürü göçük. Sabah sokaktaki diğer araçlara da baktım, hepsinde iri ufaklı göçükler.Yana park etmiş aracın kapısını çarpması sonucu göçükler oluşur ya onların benzeri, biraz daha büyüğünü düşünebilirsiniz. Yalnız, boyada en ufak bir hasar olmuyor.İş yerindeki çoğu arkadaş aynı durumda. Aslında ben yaptırmayı düşünmüyorum. Çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor. Vakumlama, bu tür küçük göçüklerde iş görür mü? Vakumlama gibi temiz bir yöntem olursa belki düşünülebilir.
Ben ebayde "dentout" diye satılan zımbırtıdan alacağım, işe yarayıp yaramadığını test eder söylerim. İşe yararsa Ankaradaki arkadaşlara da uygulanabilir.
birde dolu yağarken aracı kullanmamak gerek sanırım çarpmanın etkisi o zaman daha da artıyordur.
Herkese tekrar geçmiş olsun....Ali sandığın şey doğru.Ama normal dolu için geçerli bir durum.Bu kadar hasara yol açan dolu,araç gitsede gitmesede böyle sonuçlara neden olabiliyor...