Gönderen Konu: Ankara'da bugün yağan doludan zarar gören dostumuz yoktur umarım =((  (Okunma sayısı 8232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
  Ankara'nın neresine yağmışki bu dolu? Dün konser nedeni ile sürekli Kızılay-Ted koleji arası gittim geldim ama yoğun yağmur dışında birşeye rastlamadım.Saat 17'de yağan yağmurda sadece hızımız çok düştü(30 km'ye kadar)...Aracı hasar gören arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
HavaAlanı yolu pursaklar tarafında büyükmüş , bizim burayada ceviz büyüklüğünde yağdı... etliğe...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Teşekkürler Erdem.Ben tam aksi istikamette gidip geldim.Şebnem Ferah konsere başlayıncaya kadar yağmur yağdı.Sonrası malum.Bu sabaha kadar yağış yoktu :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür edildi
Gazi Mahallesinde oturuyorum, bu dolu tanelerinin arabama çarpışını da izlemek durumunda kaldım. Sonuç; kaportanın her yerinde bir sürü göçük. Sabah sokaktaki diğer araçlara da baktım, hepsinde iri ufaklı göçükler.
Yana park etmiş aracın kapısını çarpması sonucu göçükler oluşur ya onların benzeri, biraz daha büyüğünü düşünebilirsiniz. Yalnız, boyada en ufak bir hasar olmuyor.
İş yerindeki çoğu arkadaş aynı durumda. Aslında ben yaptırmayı düşünmüyorum. Çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor. Vakumlama, bu tür küçük göçüklerde iş görür mü? Vakumlama gibi temiz bir yöntem olursa belki düşünülebilir.
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ben ebayde "dentout" diye satılan zımbırtıdan alacağım, işe yarayıp yaramadığını test eder söylerim. İşe yararsa Ankaradaki arkadaşlara da uygulanabilir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun arkadaşlar
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • GALATASARAY
En az kendi arabamın başına gelmiş kadar üzüldüm. Aracı hasar gören tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
2002 COROLLA 1.4 VVTI ZZ121 + LANDIRENZO

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Gazi Mahallesinde oturuyorum, bu dolu tanelerinin arabama çarpışını da izlemek durumunda kaldım. Sonuç; kaportanın her yerinde bir sürü göçük. Sabah sokaktaki diğer araçlara da baktım, hepsinde iri ufaklı göçükler.
Yana park etmiş aracın kapısını çarpması sonucu göçükler oluşur ya onların benzeri, biraz daha büyüğünü düşünebilirsiniz. Yalnız, boyada en ufak bir hasar olmuyor.
İş yerindeki çoğu arkadaş aynı durumda. Aslında ben yaptırmayı düşünmüyorum. Çok dikkatli bakmazsanız belli olmuyor. Vakumlama, bu tür küçük göçüklerde iş görür mü? Vakumlama gibi temiz bir yöntem olursa belki düşünülebilir.

Birol bey mardindede oldu 2005 2006 da dolu taş ezikleri gibi çok büyük değildi.Benim aracımın kaputta 7 -8 tavandada 7-8 tane vardı..Vakumla geri çekiyorlar.%95 yakın çekiliyor...Orjinali gibi tam olmuyor hafiften kalıyor.Onuda ancak yandan bakarsanız görüyorsunuz..Uygulamada vakumla çekilecek bölgenin orjinal boya olması gerekiyor.Yoksa sonradan boyanmışşa vakumla cekerken boya kalakabiliyormus..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ben ebayde "dentout" diye satılan zımbırtıdan alacağım, işe yarayıp yaramadığını test eder söylerim. İşe yararsa Ankaradaki arkadaşlara da uygulanabilir.

Alper, internette ben de baktım bu ürüne, videolarda göründüğü kadarıyla güzel birşeye benziyor. Eğer gerçekten işe yarıyorsa bu ve benzeri durumlarda zarar gören arkadaşların çok işine yarayacaktır
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Free Life..., ;-))
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar öncelikle zarar gören herkese geçmiş olsun
Ben de Aşti civarındaydım ve dolu yağmaya başlayınca koşarak arabaya gitmeye çalıştım ama giderken o dolunun yere düşüp parçalanışını görünce kafama hemen montu aldım.
Hemen arabayı kaçırmaya çalıştım bir taraftan ön cama tavana çarpan dolular bir taraftan sağ elimle ön cama içten baskı yapıyorum (babam söylüyordu öndeki araç taş filan atarsa camı tut diye)
Şöyle bi baktım ön kaput ve tavanda göçükler var.
Yandaki cipin ön cam yukardan aşağı kadar çatlamıştı...
İnşallah böyle bir durumla bidaha karşılaşmayız
Toyota Corolla 1.3 Terra AT/AC
^^>> T.O.S.U.N.U.M <<^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Herkese geçmiş olsun bende de 3-5 tane göçük var  :( ama çok dikkatli bakınca belli oluyor.Bu arada bizim patronda megane 2 var aracı görseniz çok şaşırırsınız aracın her tarafı göçük olmuş  :blink: bizim kasa megane 2 den daha mı sağlam şimdi anlamadım doğrusu birde dolu yağarken aracı kullanmamak gerek sanırım çarpmanın etkisi o zaman daha da artıyordur.
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
birde dolu yağarken aracı kullanmamak gerek sanırım çarpmanın etkisi o zaman daha da artıyordur.
   Herkese tekrar geçmiş olsun....Ali sandığın şey doğru.Ama normal dolu için geçerli bir durum.Bu kadar hasara yol açan dolu,araç gitsede gitmesede böyle sonuçlara neden olabiliyor...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
   Herkese tekrar geçmiş olsun....Ali sandığın şey doğru.Ama normal dolu için geçerli bir durum.Bu kadar hasara yol açan dolu,araç gitsede gitmesede böyle sonuçlara neden olabiliyor...
resmen taş atar gibi geliyordu yaa , kafamıza düşse yarardı , yapacak birşey yok :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Daş yağacak başımıza daşşşşşşş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
arkadaşlar herkese tekrar geçmiş olsun, doğal afet, insanoğlu bu durumlarda çaresiz kalabiliyor maalesef. bu yine nispeten hafif atlatılan bi afet olmuş, Allah, sel, deprem vs. büyük afetlerden korusun hepimizi...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1997 Corolla XEI
Arkadaşlar bende nasibini alanlardanım, efsanenin ön camı çatladı, servisi aradım camı değiştirmek istiyorum diye,
cam + kenar çerçevesi + işçilik =780 lira hesap çıkardılar dolayısıyla yaptıramadım . şaşmaz sanayide Doraglass oto cama işçilik dahil  130 liraya taktırdım, şimdilik memnunum bakalım zaman neyi gösterecek
Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Geçmiş Olsun arkadaslar Yeterki Maddi hasarla kurtulalım Can'a gelmesin yeter.. Tabi arabalarımızda canımız gibi de :) genede  Hasar gören arkadaslar kucuk meblalara yaptırırlar inş...
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
arkadaşlar tavsiyem şimdi yaptırmamanız. Şimdi altın bulmuş defineciler gibi Vakum/kaportacılar. ARadan zaman geçsin 50 liraya yaptırırm hepsini. Şu anda Eskihisarda 250 TL ye yapıyorlarmış komplesini.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
Yenimahalle de oturuyorum. Dolu başladığında balkondaydım. İçim gitti sokakta kapalı bir yer aradım ama bulamadım. Allaha dua ettim. Sonra dayanamadım indim aşağaya, bi ağacın altına yanaştım. Ama arabanın yarısı dışarda kaldı. Carina da uzun olunca. Arabadan inerken bi tanenesi omzuma çarptı dolunun. Kurşun yarası gibi iki gün ağrısını çektim. Sonuç olarak sadece tavanda 5-6 adet göçük. Araba kirliyken belli olmuyor. Yıkayınca ortaya çıktı. Dikkatli bakınca görünüyor. Benim arabamın yanında komşunun 2010 model acenti vardı. Onunkinin hali içler acısı. Onun arabayı görünce toyotanın sağlamlığını bir daha görmüş oldum. Buna şükür. zarar gören herkese geçmiş olsun. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Bugün eskişehirdede sağanak yağış etkiliydi ve ardında fırtınyala birlikte çok şiddetli bir biçimde dolu yağdı :( arabaya bakmadım artık yarın bi inceleriz uğraşırız (polen vs :D ) umarım bişi yoktur bizdede  |-\ :huh:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
bu konu hortlamışken yazıyım o doludan sonra bizim arabada tek çizik yoktu ama 2010 corolla gördüm üstü göçmüş nokta nokta
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)