0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cem busefer yaparsam mavi Carbon yapıcam nerden aldığımıda söylemem güle güle kullan, ilk defa yaptığın için zorlamıştır
elinize sağlık iyi iş çıkarmışsınız
ooo çok yakışmış gerçekten
Eline emeğine sağlık Cem olmuş olmuşşş...Yav Mesut abiiiiiii bu k(C)arbon denen meret çıplak gözle neden simsiyah görünüyor Fotolarda çok tatlı çıkıyor senin arabada öyleydi ama gerçekte binince senin arabaya çok mat geldi gözüme Işıkla alakalı olsa gerek...
Ellerinize sağlık çalışma çok güzel olmuş. Direksiyonun tamamına ( göbek hariç ) kaplanabilirmi bu meret ?
Cem, buluşalımmı
buluşalım ciddi söylüyorum, gopta oturuyomuşsun..benim de işyeri sultangazide..hergün gop merkezden geçiyorum..buluşmak için yeterli sebep d mi? hem fikir alışverişi yaparız..
Cem hayırlı olsun eline ulaşmış. Güzelde olmuş sende farklı yerlerde denemişsin direksiyon benimde aklımda bakalım zaman bulursamyapacağım. Gülegüle kullan.
özellikle direksiyon çok güzel olmuş. ellerinize sağlık, güle güle kullanın.
Cem eline sağlık güzel olmuş.Jantlarda hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Cem şu an aracın ne kadar yakıyor?Jantlara baktım 7j genişliğinde.Cms ye göre biraz geniş galiba
Olur valla Yarın akşamki buluşmaya katılacakmısın? Bu akşam ön görüşme yapalım, kaçta geçiyorsun gop'tan ayyy ne sevindim şimdi
jantları lensonun distribitör firması olan lastik24te kdv dahil 600 TLye aldım..yerleri zaten bana yakındı.light s-2 ve project-d8 in de fiyatı 700 liraydı..bu fiyata 6 taksit yaptılar..sen de lenso mu düşünüyorsun?
evet cem 600 tl ye 6 taksite çok iyi almışsın bence ben baktım bu beyaz project pd-01 white modeli kırmızı şeritli 775 tl oda izmirde biyerde sen çok iyi almışsınsitesine baktım fiyat yazmıyor 600 tl ye iyi belki bende seninkinden alırım çok güzel olmuş seninki nazar değmesin.
sağol kardeşim..pazarlıkla 700 liraya alabilirsin herhalde..ama dediğğim gibi o genişlik sorun olabilir.. 6,5 idealdir..