Gönderen Konu: Corollacığımın Direksiyonuna Metalik Corolla Amblemi  (Okunma sayısı 7716 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Corollacığımın Direksiyonuna Metalik Corolla Amblemi
« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2010, 16:05:54 »
Ellerine sağlık güzel olmuş Ümit :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2010, 16:05:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 05, 2010, 17:08:07 »
Len kankaa :) 400 TL hava yastıklı olana istiyorlardır, ben bulmuştum hava yastığı patlayanı 100 TL gibi bir fiyata bırakıcaktı ama göbeklerine baktık falan olmuyor yahu, uyduramadık :(

Kanka sana direksiyon değil XEİ feda olsun olm yaaa ayıp ettin. Söz yeni direksiyonu alayım, kargoyla gönderiyorum eskisini :) Yalnız kenarlarında hafif soyulmalar mevcut, aslında bende meraklı değilim yani o kroca duran direksiyon kılıfını kullanmaya :D Ben parmağımı geçirerek kullandığım için deri kaplamayı istememiştim, dikişleri parmağımı acıtıyor diye ama sen alır deri kaplatı kullanırsın misler gibi :) Üç kollu :) İki kollu değil yani XLI gibi :D

Edit: Kanka bi alkış yok mu yaa bak hem o kadar beğenmişsin :P
o 100 liralığa bir daha baksana ümitim ya, ben uydururum onu :P harbiden 100e bırakırsa alayım onu ben, o olmazsa senin de dediğin gibi seninkine deri kaplatır kullanırım babalar gibi, arabada tek sevmediğim yer o direksiyon :( ama sen biraz çözmüşsün, amblem harbiden yakışmış.. alkışlar da feda olsun sana :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 07, 2010, 14:25:02 »
o 100 liralığa bir daha baksana ümitim ya, ben uydururum onu :P harbiden 100e bırakırsa alayım onu ben, o olmazsa senin de dediğin gibi seninkine deri kaplatır kullanırım babalar gibi, arabada tek sevmediğim yer o direksiyon :( ama sen biraz çözmüşsün, amblem harbiden yakışmış.. alkışlar da feda olsun sana :)

Sağolasın :kanka:

O direksiyona çıkmacıya yolum düştüğünde bakarım söz. :) Alkış için teşekkür ederim canım kardeşim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 08, 2010, 09:19:55 »
Açık konuşucam keşke japon yapıştırıcı kullanmasaydın düşünce güzel ama geri dönüşü ancak direksiyon göbeğini değiştirmek olmuş.