0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlız filmin sonunda arkadaki eleman uzun zamandır ordaymış gibi duruyor. Birde arabanın arkasındaki kir (insan az temiz tutar arabayı o ne pislik öyle ) bunuda destekler gibi duruyor. Gerçekten çok güzel olmuş. Elinize sağlık Türkay.Unutmadan ekliyeyim kostümler 10 numara
Harikasın be Türkay ailecek gülmekten kırıldık.Toyota bunu kullanmalı bence
belki biraz konunu dışında olabilir ama,yeri gelmişken değinmeden edemycem...türkay herşeyiyle bomba zaten ya,ben aranıza katıldığım zaman burda(tct) ilk dikkatimi çeken türkayın avatar resmi oldu,cok sevecen duruyodu.devamında baktım her konunun içinde baya bi aktif cokta içten,dikkat çekmeyecek gibi değil yani.yıldızımız türkay...bu demek değildirki başka yıldızımız yok,olmaz olurmu coook,samanyolu gibiyiz
o eleman benim abi ben yolladım abi, bunların bir yarışması vardı ya, çocuğunuz da reklam yıldızı olsun diye, şu an oynayan reklam..onun için yolladım, onaylamadılar bile
türkay kendin söylüyon çocuğunuzda diyosun güldürdün beni yani ufalda cebime gir....:D:Dturkcell haricinde de kullandığı markaya video çekende tek toyotacılar olsa gerek
turkcell'in reklamında diyorya, başka hangi markanın müşterileri markaya reklam çekmek ister diye, aklıma ilk türkay geliyor, gerçekten süper bi reklam.hem + hem - alkış listesinde ilk 5'e giren başka bir üye yokki. türkay bu... birgün tanışmak, görüşmek kısmet olur inşallah.
bir kemal aksüyek abimi geçemedim eksi kısmında emin adımlarla peşindeyim ama
merak etmeyin ben yine 3-5 tokatlık şey söylerim acımadan vurursunuz ama kemal abi de boş durmuyor ki arkadaş, bir ara geçtim, ben geçtim diye herkese sövdü hop katladı tokatları