Üniversite yıllarımda bende devrimciydim Hande hanım; veya öyle olduğumu sanıyordum
ama zaman her şeyi değiştiriyor, devrim-devrimci diye bir şey kalmadı sanırım
koskoca sovyetler yokoldu gitti, çin dersen baş kapitalist oldu
türkiye gibi halkın % 51 inin cahil olduğu bir ülkede(Aziz nesin diyor ben demiyorum)
devrimi insanlara anlatmak zordu, olmadı nitekim, halkımız hala ümmetçi...
Sizin dilekleriniz çok mükemmel, her kes ulusu için böyle güzel şeyler ister, ama sizin ideallerinizin gerçekleşmesi neredeyse imkansız, insanlarımız zeki akıllı ama eğitimsiz ne yazıkki, bazı şeyler ya askeri darbelerle veya diktatör rejimlerle uygulatılabiliyor, inşallah modern gandi adaşım bu seçimde gerçekten kazanır bizi bu illetlerden kurtarır diyorum ama biliyorumki o da bi halt beceremeyecek; bana öyle geliyorki sağlam bir kapitaizimle bu ülke kalkınabilir
ama hem laik kalmak, hem ulusal değerlere sahip çıkmak şartıyla, yoksa geri kalmışlık kaderimiz olmaya devam edecek
İşte bende tam bunu anlatmaya çalıştım (rahatsız olduğunuz cümlede)
Ümmetçiliğe açık kapı bırakıldığında (1970lerin olmasada) 1940 ların devrimci zihniyeti hayata geçirilebilir ,
Ama bu ülkede devrimin yanlış öğretildiği devrimciler hep olmuştur ,
70lerde komunizm akımı hakimdi , içi boş birşey olduğu görüldü,
yavaş yavaş devrim kelimesindeki yazım hatasıda ortaya çıkıyor
Gün gelecek dini yaşayış şekilleride tamamen özgür kılınacak,
Devrimciyim diyenler hep bir adım geridende olsa , uyuşukluğun farkına varacak...
Ben devrimi , kendini ona en çok kaptıran kişiden , babamdan öğrendim ,
Şimdi bana devrim diyenlere yalnızca gülüp geçiyorum.
Artık bana devrim diyene yalnızca şunu soruyorum;
Sen Devrim Derken Cebinden Cüzdanını Yürüttülerde Haberin Yok , Hala Neyin Devriminden Bahsediyorsun?
İlk mesajımdaki olayı soran bir arkadaşada o zaman mesajla yaptığım açıklama gibi ; devrim sizin için güzel günlerin ifadesiydi , baktılar ki devrim yalan oldu , güzel günlerde bitti

,
Devrim denince benim aklıma şunlar gelir ;
babam ve arkadaşlarının Beynindeki "ideal dünya"nın takma ismi.
Sen bizi dinlemezsen ülkende seni dinlemez...
Belirtisiz İsim Tamlaması
İçi boş bir konunun peşinden gitmek
1951 Ankara/Bahçelievler...
30 yıllık efsane , Önce Karıştır , Sonra Temizle
Organize İşler Bunlar Hepimizi Fişler Bunlar
vs..
vs.....