Gönderen Konu: Km göstergesini nasıl tamir ettirebilirim?  (Okunma sayısı 16305 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Km göstergesini nasıl tamir ettirebilirim?
« Yanıtla #20 : Haziran 04, 2010, 08:29:23 »
Geçen hafta yeni bi toyota aldım.fakat ben almadan 1 hafta önce arkadaş km göstergesini bozmuş.rakamlar saçma sapan olmuş yani.bozulmadan önce 120 000 deydi diyor.bunun tamiri mümkünmü acaba ve tamir edilse bile orjinal km sine dönme ihtimali varmı yoksa benim söylediğim bir rakamamı ayarlarlar?
ben arabamı ilk aldığımda aynı sorun bende de vardı, sayaç kafasına göre takılıyor değil mi. km sıfırlayan yerler var, uzman birine gidersen sorunu halleder, ben konya da kilometreci yaşar ustaya gittim, 15 dk sürmedi hallettiler, dedikleri de su idi, km düşürmeye çalışmışlar ama yüzüne gözüne bulaştırmışlar... şimdi tıkır tıkır çalışıyor...
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 04, 2010, 08:29:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 04, 2010, 08:31:22 »
bu km saatlerinde tel var diye biliyorum o teli değiştirmek lazım galiba bir de tam bilmiyorum ama aşağıda şansımanın orda bir yerde bir sorun olabilir orda bir tutukluk arıza olabilir ön tekerlerin arasında motor şansıman arasında bir yerde sanırım
o dediğin ibre de sorun olursa bakılıyor, arkadaşın sorunu sayaç
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 04, 2010, 08:50:16 »
Tolga satarmısın aracını :D benim arabayla takas edelim üstüne eklersin bişeyler :) bende bi AE101 modliyim bu sene :D
Üzerine ekleyip sıfır araba alıcak kadar param olsa satarım çünki bunu da sıfır almıştık 1996 yılında satarsam yerine sıfır almam lazım. Ama baba yadigarı ve benim ilk kullandığım araba Allah göstermesin  çok zorda kalmadığım sürece kıymetini bilmeyen birisine satmam Toyota mı o arbanın bir tarafı vuruk çürük falan görürsem içim cız eder ya çok emek verdim ben ona.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 04, 2010, 09:12:51 »
arkadaşalr benim km saatindede takılma oldu bir kaç defa basıp çektim düzeldi sonra şu an çalışıyor bu arada osman bey aracı kaça aldınız merak ettim doğrusu _?
merak etmeniz benide şaşırttı doğrusu:) sebebini öğrenebilir miyim:):)
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 04, 2010, 09:45:11 »
osman kardeşim otomobilciler başkasının arabayı aldığı fiatı hep merak eder,bunun sebebide kendi arabasının güncel fiatını öğrenmektir.bu forumda gizlimiz kapaklımız yoktur,herkes birbirine soru sorar sende alışacaksın.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #25 : Haziran 04, 2010, 22:34:05 »
Üzerine ekleyip sıfır araba alıcak kadar param olsa satarım çünki bunu da sıfır almıştık 1996 yılında satarsam yerine sıfır almam lazım. Ama baba yadigarı ve benim ilk kullandığım araba Allah göstermesin  çok zorda kalmadığım sürece kıymetini bilmeyen birisine satmam Toyota mı o arbanın bir tarafı vuruk çürük falan görürsem içim cız eder ya çok emek verdim ben ona.
tolga abi naptın mesut abi yanlış anlayacak şimdi  :P
By OuZ