0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen hafta yeni bi toyota aldım.fakat ben almadan 1 hafta önce arkadaş km göstergesini bozmuş.rakamlar saçma sapan olmuş yani.bozulmadan önce 120 000 deydi diyor.bunun tamiri mümkünmü acaba ve tamir edilse bile orjinal km sine dönme ihtimali varmı yoksa benim söylediğim bir rakamamı ayarlarlar?
bu km saatlerinde tel var diye biliyorum o teli değiştirmek lazım galiba bir de tam bilmiyorum ama aşağıda şansımanın orda bir yerde bir sorun olabilir orda bir tutukluk arıza olabilir ön tekerlerin arasında motor şansıman arasında bir yerde sanırım
Tolga satarmısın aracını benim arabayla takas edelim üstüne eklersin bişeyler bende bi AE101 modliyim bu sene
arkadaşalr benim km saatindede takılma oldu bir kaç defa basıp çektim düzeldi sonra şu an çalışıyor bu arada osman bey aracı kaça aldınız merak ettim doğrusu _?
Üzerine ekleyip sıfır araba alıcak kadar param olsa satarım çünki bunu da sıfır almıştık 1996 yılında satarsam yerine sıfır almam lazım. Ama baba yadigarı ve benim ilk kullandığım araba Allah göstermesin çok zorda kalmadığım sürece kıymetini bilmeyen birisine satmam Toyota mı o arbanın bir tarafı vuruk çürük falan görürsem içim cız eder ya çok emek verdim ben ona.