0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla konfor yüzde 20 falan gitti ama yol tutuş frenaj ve rijitlik baya bi değişti şu an kendimi daha gücenli hissediyorum [/quote] hayırlı olsun kardeşim konforsuzluğada yavaş yavaş alışırsın diyer arabalara binince garipsersin
bence fotorafların cekildigi yer herekede bulunan antik tiyatro olması lazım buyuk ihtimalle orası..ramiz arkadasım soylerse bende merak ettim..[/quote]Evet ama orası antik değil malesef baya bi yeni yapı ama kullanılamamış ne yazık ki Sizde yakınmısınız buralara yoksa ?[quote=H. Erdem Sucu]hayırlı olsun kardeşim konforsuzluğada yavaş yavaş alışırsın diyer arabalara binince garipsersin[/quote]Valla ne bilim heralde anca c sınıfı kalite araçlara binince anlaşılı BMW Mercedes Audi gibi Şu an pek bi sorunum yok valla
Evet ama orası antik değil malesef baya bi yeni yapı ama kullanılamamış ne yazık ki Sizde yakınmısınız buralara yoksa ?Valla ne bilim heralde anca c sınıfı kalite araçlara binince anlaşılı BMW Mercedes Audi gibi Şu an pek bi sorunum yok valla [/quote]ben herekede kocaeli uni de okudum bana antik demislerdi benim son senemde yenilidiler orasını onceden baya harabeydi..arada yine gelirim oralara yemek yemeye yada okuyan arkadasları ziyarete..sen ordamı oturuyorsun..
Ramiz izmit otobanının kenarındaki körfezdeki kale değilmi o ya çok tatlı duruyo alet..arada sırada uğrasana kardeşim [/quote]Evet orası ama Hereke diye geçiyo ora Valla uğrayacam bi ara ama malum ramazan ama yaparız bişeyler bakalım[quote=Barış aykan]kıyak olmus hani biraz daha indirirsen kertenkele misali yani [/quote]yok ya biraz dahası artık kullanılamayacak hale geliyor aile bindiriyoz biz çoğu zaman