0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşimiz Rahmetli Burak'a son vazifemizi yapamadık. Ama merhumun kabrini ziyaret etmek çok güzel olur. Zaten telefonlaşmıştık Ahmetim, seve seve gelirim... Hiiç merak etme broHatta biz kafadan Hakan abiyle buluşma bile ayarlar öyle geliriz az yaksın hesabı Dimi hakan abiiii ordamısııınn?
Şimdiden hayırlı yolculuklar paşam. Umarım herşey istediğin gibi olur. Eğer yolun düşerde görüşebilirsen, adaşına selamlar.Önemli: Ahmet hocam, sana A.C.D. ile selam gönderdim, eğer iletmezse gereğini yapalım
+110 undan sonra istesede fiili olarak buluşamaz
ahmetim akşamüstü itibariyle eşlik ederim size.
Ben de bekliyorum Mehmet Iletmezse, programi falan uyusmazsa hemen burada gerekli bildirimi yapariz, duruma el koyman acisindan Adas, yuzsuzluk edip selamin yaninda sizden bir Nescafe Gold istesem nasil olur?
a.c.d kardeşim,kusura bakma yanında olamayacağım,temmuz gibi geleceğim istanbula kısmet olursa.gidene kadar elbet konuşuruz ama şimdiden hayırlı yolculuklarbu arada, rahmetli BTE kardeşimizn babasıyla konuştum geçen gün 52 sinin büyük ihtimalle antalyada olacağını söyledi,
ahmet saat 6da işten çıkıcam çarşamba tam adres ve saatler belli oldumu?
Ahmet nasıl yapıyoruz şimdi babacan. Akşam nasıl toplanıyoruz, saat kaçta, nerede?Hadi babacan, görelim organizasyonunu
o akşam uçakla kayınpederin yanına aydına gidiyorum..
..sevgili Ahmet,merhum olan kardeşimizi unutmayıp gitmeden önce ziyaret etmeyi düşünmen kalbinin güzelliğine bir delil olsa gerek.bu yüzden teşekkür ediyorum sana.bu vesileyle yolun açık olsun.gittiğin yerlerde de Allah yardımcın,herşey gönlünce olsun...
O zaman şimdiden hakkını helal et Cem kardeşim
yok bea..onu da toyotacı yaptım..tofaştan sıfır dizel yarise terfi ettirdim..aramız iyi yani
Allah razı cümlemizden razı olsun Süray abi güzel düşüncelerin için saolasın Hakkını helal et fotoğraf yarışmasında biraz ters düşmüştük sanırım gebze ekibinden bi seninle tanışamadık nasip