0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben diploma için bir sürü para ödemiştim... siz ne kadar ödediniz?
diploma için ek ücret sanırım talep edilmiyor.. ben tesadüfen aradım dün diploman burda alabilirsin dediler..( aof burosundaki tanıdık arkadaş, 4 senedir her sene sonu bisküvi ister, sanırım diploma için gittiğimde getir bisküvileri al diplomayı diycekk.. )murat senden ücret talep ettiler mi..
Murat, hayırlı olsun. Tiner miner dökme, direk ver ateşi. Kullanılan malzeme çok kaliteli çıtır çıtır yanıyor .
reis..tinere gerek yok hayat bei okul yolunda harcarken tiner kullanmadı bende kullanmıcam harcarken.. emin ol yakılmış halinide paylaşıcam bekleyin..sözüm var sana..yanarken ki hali...
Murat, bare bi renkli fotokopisini yak ama bize fotokopi olduğunu söyleme .
tamam abi kimse duymaz zaten fotokopiyi yakıcam..resimlicem.. yada videolıcam susss kimse duymasın görmesin.. ya ne adamsın abi orjin görüntüsü vericez herhalde ya....
ya yakıcam yakmasınada orada bir TC arması var onu kesip yakıcam en kısa zamanda..baktım sağına soluna sakıncalı yer varsa keselim yanlış olmasın sonra tepki almayalım reis....bir furyadır gidiyor yakma meselesi yakalımda forum tarihine geçelim..
Fotokopisini çekerken, armanın üstüne o boyda bir kağıt koy. 1 Adet sahte diploma, 1 adet yaş büyütme belgesi hazırlamış gibi hissettim kendimi .
ya varya süpersin ne güldüm... pasaport işinede girelim mi?
aha yaktılar mehmet beyin de başını....
çipleri daha getirmediler. Tayvandan geliyormuş .
abla dur açık ettin herşeyi ya . Ne güzel şifreli konuşuyorduk .
Yarın gönderiyorum Üzerine artık T.C.T cumhuriyeti yazdırırız. Böylece sahte olmaz :)Önemli değil, henüz hiçkimse soyadımın KAN olduğunu yazmadı