0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şase numarasına ezberemizisiniz yoksa ruhsat yanınızdamı geziyorsunuz ya bende bakacam ama ruhsat arabada...
http://www.toyotaownersonline.com/ Bu site de Toyota'nin resmi sitesi.Araba sahipleri arabalarini kaydedebiliyor, parca bilgisine ulasabiliyor, geri cagirma olursa direkt haberleri oluyor. VIN numarasi gerekiyor tabii kayit icin.
üşenmedim gecenin 3,5 ğunda gittim ruhsatı aldım geldim ve ne göreyim...benim araç 2007 görünüyor:((( sanıyorum bu siteye 2007 den sonrasını girmemişler yada ben bir yerde hata yapıyorum???Additional codesPRODUCT: JPP: JAPAN PRODUCT PARTS DESTINATION: EUR: EUROPE BODY: SED: SEDAN ENGINE: 1NDTV: 1400CC DIESEL TURBO FUEL SYSTEM: DCR: DIESEL COMMON RAIL INJECTION SYSTEM TRANSMISSION: MTM: MANUAL TRANSMISSION yazanlar bunlar...
Ruhsatı arabada gezdirmek çok büyük bir yanlış , araç çalınsa polis durdursa genel bi kontrol için ihbar gelene kadar, adam araç arkadaşımın ödünç aldım der geçer , hayatım boyunca ruhsatımı hiç arabada bırakmadım bırakmamda
biri şunları türkçeye çevirebilir mi ?Additional codesGRADE: XLI: XLI TYPE DESTINATION: TUR: FOR TURKEY BODY: SED: SEDAN DRIVER'S POSITION: LHD: LEFT-HAND DRIVE ENGINE: 4EFE: 1300CC 16-VALVE DOHC EFI
Arabada ruhsat bırakma hatasını işleyenlerdenim yazık ki.Ama ruhsat cepte olmalı desekte çogu zaman olmuyor eeee bayanların avantajı var tabi.O müthiş, o küçük, o bazen içine fil sıgan ama asla aradıklarını bulamadıkları çantaları var )))
Ek Kodlar veya İlave kodlarSınıf XLI Türkiye için Karoser Sedan Bizim tabirle binek Sürücü Konumu Soldan direksiyonluMotor 1300cc 16 valf
site hakkında biraz yardımcı olurmusunuz?
Bu site anladığım kadarı ile sadece Amerika araçları için kullanılabiliyor. Kayıt olmaya çalıştığınızda şasi numarasına verdiği hatadan belli.Hata:The VIN you entered is not a valid Toyota VIN. Please check your VIN and try again. Note that Lexus and Scion VINs are not recognized and vehicles purchased outside the Continental US may not be included.Kaba bir google tercümesi ile: Girdiğiniz VIN geçerli bir Toyota VIN değildir. Lütfen VIN kontrol edin ve tekrar deneyin. Lexus Scion Vins ve tanınmaz olduğunu Continental ABD dışında satın alınan araçlar dahil olmayabilir unutmayın.