0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz Hort olacak ama (araç sahibi eğer okursa)bence 15'' krom bbs jant takıp ortasını siyaha boyayıp bombe yanaklı lastik takarsanız Sonrada 6cm pıstırırsanızinanılmaz bir makine olur.
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlarşu an üstündeki jantları beyaza boyayabilirim belki 4x114,3 olduğu için pek jant seçeneğim yok.bakalım bütceyi düzeltebilirsem coilover düşünüyorum.4age silvertop kapak buldum. bizim 4ac bloklarda yağ jeti yok onun dışında hemen hemen aynı blok. kapağı 4afe (115 hp) veya 4age silvertopa (160 hp) çevirebilirim. Birde 0.6 0.8 bar turbo . hayal kurmak ne güzel değil mi yeri gelmişken 4ac bloğa 4afe rahat oluyor fakan 4age takmak konusunda tecrübesi olan var mı?
Hayır araba genelde çankaya ve abidinpaşada.birdahaki organizasyona gelip tanışmak isterim.
techten takip ediyordum rengi çok yakıştı güle güle kullanın bi sedan bulsamda bende girişsem ah ah
Toyotanın hangi aracının şamandırası voltaj değeri yolluyor bilen var mı?
yeri gelmişken bu göstergede benzin göstergesini kullanmam için şamandıranın voltaj cinsinden değer yollaması lazım. Toyotanın hangi aracının şamandırası voltaj değeri yolluyor bilen var mı?
Sanırm Yaris
neden mor?