Değerli Kardeşim;
Güzel açıklamalar için teşekkürler,
Yaşımı bir kenara bırakalım istersen, küçükle küçük büyükle büyük olmak en güzeli

gençlerle diyaloğum iyi gibi görünüyor, en sevdiklerimden biri Ahmet Kirik, çok genç ama çokta sevimli bir kardeşimiz

Ercüde genç ama yol yordam usul biliyor, yazdıkları zevkle okunuyor, son derece samimi ve içten bir insan;
ne yazıkki yaşı başı yerinde olupta iki kelimeyi yan yana getiremeyen pek çok insan da var

zaten akıl yaşta değil baştadır diye boşuna söylememişler
Yöneticilerden hiç birinin neyi nasıl yönettiğini bilmiyorum (seninde avatarında "bölüm yöneticisi" yazıyor) , o yüzden demiştim
sadece Dağhanla bir kaç kere telefonla konuşmuştum, onun yüksek esprili anlatımı (Acayip işletmişti beni)sonucu başta Murat Küden olmak üzere yöneticilerin ne büyük özveri ile bu siteyi kurduklarını ve yürüttüklerini öğrendim
Bunca zamandır yöneticilerden tepkili bir davranışta görmedim, hepside son derece anlayışlı , hoşgörülü ve yapıcı insanlar,
sadece Dr. Hande hanım bazan sert çıkışlar yapabiliyor ama onlarıda oldukça esprili yaptığı için sanırım kimse alınmıyor;
hiç birinin belli bir çıkar, ideloji veya başka birşey peşinde olmadığı açık ve ortada;
Benim kişisel olarak asla tahammül edemeyeceğim, taviz veremeyeceğim pek çok kişiyede anlayışlı ve hoşgörülü yaklaşabiliyorlar;
eğer yöneticiler böyle olmasayı bu sitede çoluk çocuk siteleri gibi dejenere olup yozlaşıp yitip giderdi...
Arkadaşlarımı gerçekten içtenlikle kutluyorum;
bu güne kadar hiç kimseye "sayın yöneticim" vs gibi hitaplarda bulunmadım, kimseyede borcum harcım eyvallahıım yok;
o yüzden bu yazdıklarım lütfen yağcılık veya yalakalık olarak algılanmasın,,,Bütün bu yazdıklarımdan sonra "kullanmak" da ne ,, gerçekten anlayamadım
Gelelim en önemli meseleye: hiç kimseyle dalga geçtiğim falan yok, konularla olabilir, ama kişilerle değil..
en küçüğünden en büyüyüne, en çağdaşından, en hala orta çağda yaşayana kadar her hesin fikrine düşüncesine saygım var;
benim ianançlarım, görüşlerim , yaşam tarzım kendime, bana ne başkalarından
Ama , olaylara farklı bakmak, genellikle aykırı çıkmak benim karekterim, şakayı , espriyi seviyorum
bana yapılan takılmalarada asla alınmam, Avatar resimlerimden tut (Sunrooftan kafamı çıkarttığım fotoya millet az mı dalga geçmişti)
tek tük açtığım konularla (Arabamın motor bölümü içindeki bir kapağın ne olduğını sormuştum) dalga geçmeyen kalmamıştı,... ne yani küsmemmi gerekir millete;...
neşe olmasa, takılmalar, dalga geçmeler olmazsa sıkıntıdan patlar insan ya..ama ben arkadaşlarımın anlayış ve hoşgörüsüne güvenerek sataşıyorum, amacım kimseyi kırmak , üzmek değil, mesela Ercüyü çi-çiğ köfte konusunda işletirken asla bi art niyetim yoktu, yaygın bir şakadır bu, kimseye bir zaraı yok, Ercüye ise kesinlikle bi hakaret veya ne bileyim.. dalga geçme durumu falan söz konusu değildi.... ama sen oradada tepkini ortaya koymuştun; bu kadar tepkisel olmamalısın, sonuçta burada bir aile gibiyiz
biz hepimiz birbirimizi sevmezsek ne işimiz olur aynı ortamda , değilmi?
Bir düşünsene her kes aynı düşünüp aynı davransa hep aynı şeyler yazılsa, ortalık ne kadar sıkıcı olurdu;
Mesela yeni gelenlere pek çok kişinin sayfalar dolusu "hoşgeldin" mesajı yazması ne kadar gereksiz
Bazı apaçi sitelerinde başka araçların adını anmak dahi tabu, oysaki burada rahatlıkla kendi arabalarımız bile eleştirlebiliyor
Yazılarını, tarzlarını beğenmediğim kişileride hiç eleştirmedim, "neden böyle şeyler yazıyorsun , yazma" demedim
bana ters gele, kafama uymayan arkadaşların yazdıklarını okumamakla yetindim, konu içinde istemeden okusamda cevap yazmadım
bence en güzel tepki bu ( o arkadaşlar artık sitede değil)
Tarzım bu değil, Uzun, ciddi ve sıkıcı oldu biliyorum, hoşgörmenizi dilerim
Sevgiyle

+ barış'la