Gönderen Konu: Auris'e Modifikasyon 2 (yapmak istediklerim değişti)  (Okunma sayısı 11488 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Auris'e Modifikasyon 2 (yapmak istediklerim değişti)
« Yanıtla #20 : Mayıs 27, 2010, 23:27:19 »
kocaeli de hangi firma bu nasıl ulaşırım?

kolaylı spider firması...  google'a yazın. bulacaktır mutlaka...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 27, 2010, 23:27:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 10, 2011, 20:03:53 »
bu konuda bi gelişme oldumu cadde mark&spencerin önündeki beyaz modlu aurisi bi daha gören fotoğraflayan yokmu?kendisine tampon için kit bulabilen varmı nasıl buldunuz?yahu  bu ne gudubet bi arabadır sanki dünya üzerinde 5 adet satmış gibi hiç biyerde bi tane süsleme aracı yok ne tampon ne maşbiyel ne bi stop takımı far grubu v.s. bunların modifiyesi ile ilgili bi tane üretici çalışan yok.interneti didik didik ettim yurt dışında bile az..kafayı sıyırıcam.34 era 39 plakalı bi araç bide 34 ec 773 plakalı araçtan başka memlekette görüntüsü farklı olan auris göremedim.hee gidelim servise stil paket 1, zart paket 4 ,zurt paket3 ten alalım akıtalım paraları bumudur yani?alternatif olmazsa bunlara bakar dururuz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Ocak 12, 2011, 20:43:09 »
Mehmet beni de ekle o 2 kişilik listeye. bu arada spoiler i hemen taktır derim ben taktırdıktan sonra arabama bir kez daha aşık oldum (ayıptır söylemesi) bu arada önümüzdeki ay riske girip sipariş edicem o led stopları eğer yapabilirsem taktırdıktan sonra sergilerim sitede :) benim aklımda da arabayı profil resmimdeki gibi yapmak var ama jantlar 2600tl serviste egsoz 2750tl serviste orj aksesuarlar çok pahalı.
1.4 D4D auris xenon-perde-spoiler (chip tuning-led stop-marşpiye-arka tampon altı rüzgarlık) bunlarda yapılacaklar listesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 13, 2011, 00:41:37 »
sabırsızlıkla arkadaşların cevaplarını bekliyoruz :D biryerden başlanmalı modifiyeye . bu spoiler kaça acaba kolaylı spider firmasında . taktıran varmı?
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 15, 2011, 00:33:04 »
bu konuda bi gelişme oldumu cadde mark&spencerin önündeki beyaz modlu aurisi bi daha gören fotoğraflayan yokmu?kendisine tampon için kit bulabilen varmı nasıl buldunuz?yahu bu ne gudubet bi arabadır sanki dünya üzerinde 5 adet satmış gibi hiç biyerde bi tane süsleme aracı yok ne tampon ne maşbiyel ne bi stop takımı far grubu v.s. bunların modifiyesi ile ilgili bi tane üretici çalışan yok.interneti didik didik ettim yurt dışında bile az..kafayı sıyırıcam.34 era 39 plakalı bi araç bide 34 ec 773 plakalı araçtan başka memlekette görüntüsü farklı olan auris göremedim.hee gidelim servise stil paket 1, zart paket 4 ,zurt paket3 ten alalım akıtalım paraları bumudur yani?alternatif olmazsa bunlara bakar dururuz...

Benim araçta farklı bişi yok, herşey orjinal aksesuar. Bi jantlar değişik onlarda hoşuma gitmiyor, orjinale dönebilirim heran.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 21, 2011, 16:52:05 »
bi modifiye dükkanına git, istediğin tampon altını yapsınlar, orjinal olmasa nolcak ki...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 22, 2011, 01:09:42 »
bi modifiye dükkanına git, istediğin tampon altını yapsınlar, orjinal olmasa nolcak ki...

bu şekilde olurda yüzü astarını geçmezmi?gittiğin ilk modifiye dükkanında abi buna kalıp lazım demezlermi(bence derler :) araba honda peugeot106 değilki...auris için aradığımiz tampon altını şap diye bulamayız kannatindeyim..gerçi sormadım bunlar sadece benim fikir yürütmelerim..keşke olsada bişeyler ortaya çıksa..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 26, 2011, 09:42:59 »
teşekkürler sinan bey. Kocaeli'nde bir firma yan sanayi spoyler üretiyor. orjinal çalıştığı firmalar da var. bana dedikleri yeterli sayıya ulaşın biz size üretiriz araç için ön+yan+arka hepsini. yalnız yeterli talebi karşılayabilmeniz gerekli dediler.  senl eben 2 kişiyiz şimdilik diyelim. bu sayıyı çoğaltada biliriz. PM atıyorum size sinan bey. lütfen okuyunuz...

2010 auris kullanıyorum şu aralar maddi olarak biraz sıkışığım ama fiyat uygun olursa bende düşünebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 26, 2011, 10:05:24 »
Benim araçta farklı bişi yok, herşey orjinal aksesuar. Bi jantlar değişik onlarda hoşuma gitmiyor, orjinale dönebilirim heran.
Orijinal güzeldir! ;)

Ha! Bir de,
Kalitenin fiyatı VARDIR.. !!!
diyorsunuz. Doğru, fakat kalitesizliğin fiyatı daima daha yüksektir...diye öğretmişlerdi bize ISO9001 eğitimlerinin en başında. Haklıymışlar!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #29 : Şubat 06, 2011, 13:43:52 »
tampon altı için baya para istiyorlar merak etmeyin. ha diyince yapamıyorlar o kalıp işini. biraz zaman da alıyor ayrıca. uğraşıyor ustalar. uğraştığı için de parası biraz fazla oluyor tabiki de. malzeme ise ucuz. fiber sonuçta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Şubat 06, 2011, 13:46:36 »
Bu arada şuana kadar araçta yapılanları sıralayım sizlere.

1- fiber arka tampon altı ekleme  (Alttaki resimde görülen şekilde) .. yapılmadı daha.
2- bitişik çift çıkışlı sağdan eksoz ucu (Alttaki resimde görülen şekilde).. yapılmadı daha tampon altı ekleme olmadığı için.
3- 3,5 mm alçaltma (yay takarak) (ne marka olacağına daha karar verilemedi)   yaylar eibach takıldı.
4- arka üst orjinal spoyler (toyota'nın orjinal spoyleri-o da alttaki resimde var)..  takıldı fiberglass malzemeden.

bunların dışında
1- Far karartma (istanbul'da nerede güzel ve kaliteli yapılır?)..  yapılmadı. kararsızım.
2- Stoplara transparan folyo çekimi..  yapıldı. çok da güzel oldu.
3- Xenon takım ve beyaz ampül takımı sis+park+iç aydınlatma+plakalık (kaç kelvin olursa muayeneden geçer ve çevirmeye takılmam)..  hepsi beyaza döndü. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 06, 2011, 17:44:39 »
Mehmet iyi olmuş, hayırlı olsun:D
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Şubat 10, 2011, 13:38:08 »
mehmet hocam altta resimde demişin ama ben göremedim resimleri :S
Gaye dost uğruna ölmek değil,
Uğruna ölünecek dostu bulmaktır!..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 10, 2011, 13:55:58 »

:alkis:  :alkis:  :alkis:  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 25, 2011, 19:40:50 »
ben bugün arka tavan üstü spoyler sipariş ettim 2008 aurisim için boya montaj dahil 180 tl. internette farklı yerlerde 140-150 civarı ama boyasız geliyo tabiki. ön yan ve arka spoiler taktırmak istiyorum bende bu konuda bi yol göstercek arkadaş var mı acaba? kocaelide oturuyorum spider'a gidip sorcam ama sanmıyorum ki hemen bulabileyim. değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #35 : Nisan 23, 2011, 01:44:30 »

:alkis:  :alkis:  :alkis:  :alkis:

birinci sayfaya bakarsan göreceksindir alttaki resimleri... tekrardan eklemek siteye zahmet verir diye eklemedim... işini bilen bir kullanıcıyım sanırsam...  gereksiz konu açmamak huyumdur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #36 : Nisan 23, 2011, 01:44:52 »

birinci sayfaya bakarsan göreceksindir alttaki resimleri... tekrardan eklemek siteye zahmet verir diye eklemedim... işini bilen bir kullanıcıyım sanırsam...  gereksiz konu açmamak huyumdur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 23, 2011, 01:47:24 »
sade ve çok şık olmuş maaşallah
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Nisan 23, 2011, 17:05:00 »
ben bugün arka tavan üstü spoyler sipariş ettim 2008 aurisim için boya montaj dahil 180 tl. internette farklı yerlerde 140-150 civarı ama boyasız geliyo tabiki. ön yan ve arka spoiler taktırmak istiyorum bende bu konuda bi yol göstercek arkadaş var mı acaba? kocaelide oturuyorum spider'a gidip sorcam ama sanmıyorum ki hemen bulabileyim. değil mi?
sanırım başka birşeyden bahsediyorsunuz çünkü spoyler yalnızca aracın önünde oluri ve bu kadar ucuz olmaz diye biliyorum.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #39 : Nisan 25, 2011, 02:24:00 »
sanırım başka birşeyden bahsediyorsunuz çünkü spoyler yalnızca aracın önünde oluri ve bu kadar ucuz olmaz diye biliyorum.

oğuzhan yanlış biliyorsun işte. spoiler'in anlamı: kanatların üzerindeki hava akışını dağıtarak kaldırma kuvvetini azaltan kumanda yüzeyi demek.  bu önde de olur arkada da olur. arka cam üstünde olur. tavanda olur... vs. ucuz olması fiberglass malzeme olmasından kaynaklanıyor. ABS malzeme olsa daha pahalı olurdu dediğin gibi.