0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kocaeli de hangi firma bu nasıl ulaşırım?
bu konuda bi gelişme oldumu cadde mark&spencerin önündeki beyaz modlu aurisi bi daha gören fotoğraflayan yokmu?kendisine tampon için kit bulabilen varmı nasıl buldunuz?yahu bu ne gudubet bi arabadır sanki dünya üzerinde 5 adet satmış gibi hiç biyerde bi tane süsleme aracı yok ne tampon ne maşbiyel ne bi stop takımı far grubu v.s. bunların modifiyesi ile ilgili bi tane üretici çalışan yok.interneti didik didik ettim yurt dışında bile az..kafayı sıyırıcam.34 era 39 plakalı bi araç bide 34 ec 773 plakalı araçtan başka memlekette görüntüsü farklı olan auris göremedim.hee gidelim servise stil paket 1, zart paket 4 ,zurt paket3 ten alalım akıtalım paraları bumudur yani?alternatif olmazsa bunlara bakar dururuz...
bi modifiye dükkanına git, istediğin tampon altını yapsınlar, orjinal olmasa nolcak ki...
teşekkürler sinan bey. Kocaeli'nde bir firma yan sanayi spoyler üretiyor. orjinal çalıştığı firmalar da var. bana dedikleri yeterli sayıya ulaşın biz size üretiriz araç için ön+yan+arka hepsini. yalnız yeterli talebi karşılayabilmeniz gerekli dediler. senl eben 2 kişiyiz şimdilik diyelim. bu sayıyı çoğaltada biliriz. PM atıyorum size sinan bey. lütfen okuyunuz...
Benim araçta farklı bişi yok, herşey orjinal aksesuar. Bi jantlar değişik onlarda hoşuma gitmiyor, orjinale dönebilirim heran.
mehmet hocam altta resimde demişin ama ben göremedim resimleri :S
ben bugün arka tavan üstü spoyler sipariş ettim 2008 aurisim için boya montaj dahil 180 tl. internette farklı yerlerde 140-150 civarı ama boyasız geliyo tabiki. ön yan ve arka spoiler taktırmak istiyorum bende bu konuda bi yol göstercek arkadaş var mı acaba? kocaelide oturuyorum spider'a gidip sorcam ama sanmıyorum ki hemen bulabileyim. değil mi?
sanırım başka birşeyden bahsediyorsunuz çünkü spoyler yalnızca aracın önünde oluri ve bu kadar ucuz olmaz diye biliyorum.