0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allah allah ya hakkaten hala şike yapıldığına nasıl inanıyoruz ya..maçların tamamını zaten canlı izledim.gözlük takan fanatik biride değilim hatta objektif bi fenerli olduğum için amigo saldırısına bile uğramışımdır ve fenerli arkadaşlarım bile benle çok muhabbete girmezler...şike olayı nerde nasıl???olsa böyle mi olurdu?...
diğer arkadaşlar derken bende tebrik etmiştim ama....beşiktaş daha önce gs ye de maçı vermişti 2006 yılında o yüzden bursa farketmez.maçın havası gereği atsa düşman yese yattı oldu.tabiki diğer 3 istanbul takımından ayrıdır anadolu takımları bu böyle gelmiş böyle gider..ben yapmadım bu ayrımı.bursa spor taraftarlarına imreniyorum şu an kadıköyde ılımlı ve neşeli bir hava oluyordu.şampiyonluk güzeldir.biz 17 kere olmuşuz.son 6 sına falan şahidim şu 29 yaşımda...kutlamaları üst üste yapmak her bir kaç yılda bir şampiyon olabilmek güzel şeyler..bazende en ezeli(eskiden ezeli idi) rakibin cimcomun 4 yıl sevindiğini görüp kızmak...bursa halkı şampiyonluğu yeni tanıyor tabiki yere göğe sığdıramayacaklar...neyse 2 ay sonra kutlamalar bitmiş olur...bu arada ATV den bi sürü espri yayınlandı hepside güzeldi..
talip bey iyi akşamlar öncelikle bursasporun şampiyonluğunu fanatik fenerli olarak tebrik ederim ben 8-9 mayısta bursada kalıp malzemeleri ve makinaları fuarını ziyaret etmek için bursadaydım gördüğüm bişey vardı ilk kez bursaya gitmiştim ve küçükten büyüğe herkes inanmıştı bursaspora ve gerçekten bir türk evladı olarak sağlamın ve talebelerinin daha çok sevinmesini isterdim türkün gücü ortaya çıksın diye daum muş rickart mış hepsini alt etti inanç ve türk hocaları en çok buna sevindim ama gel görki toromanın kendi kalesine gol atması kabul edilebilir değil bu biraz gölge düşürdü belkide sağlamın hatırı için olabilir diye düşünüyor herkes ama bir gerçek vardırki oda sözüm fenere sen oynadığın maçı kazanmalıydın önce hemde kadiköyde sanane beşiktaşın kendi kalesine attığı golden horoz gibi işine bakaydın tekrar tebrikler şampyonlar liginde hepimiz bursalıyız....selamlar,
beşiktaş daha önce gs ye de maçı vermişti 2006 yılında
bursada çok gs li var diye biliyorum doğru mudur?