diğer arkadaşlar derken bende tebrik etmiştim ama....
beşiktaş daha önce gs ye de maçı vermişti 2006 yılında o yüzden bursa farketmez.maçın havası gereği atsa düşman yese yattı oldu.
tabiki diğer 3 istanbul takımından ayrıdır anadolu takımları bu böyle gelmiş böyle gider..ben yapmadım bu ayrımı.
bursa spor taraftarlarına imreniyorum şu an kadıköyde ılımlı ve neşeli bir hava oluyordu.şampiyonluk güzeldir.
biz 17 kere olmuşuz.son 6 sına falan şahidim şu 29 yaşımda...kutlamaları üst üste yapmak her bir kaç yılda bir şampiyon olabilmek güzel şeyler..bazende en ezeli(eskiden ezeli idi) rakibin cimcomun 4 yıl sevindiğini görüp kızmak...
bursa halkı şampiyonluğu yeni tanıyor tabiki yere göğe sığdıramayacaklar...neyse 2 ay sonra kutlamalar bitmiş olur...
bu arada ATV den bi sürü espri yayınlandı hepside güzeldi..
talip bey iyi akşamlar öncelikle bursasporun şampiyonluğunu fanatik fenerli olarak tebrik ederim ben 8-9 mayısta bursada kalıp malzemeleri ve makinaları fuarını ziyaret etmek için bursadaydım gördüğüm bişey vardı ilk kez bursaya gitmiştim ve küçükten büyüğe herkes inanmıştı bursaspora ve gerçekten bir türk evladı olarak sağlamın ve talebelerinin daha çok sevinmesini isterdim türkün gücü ortaya çıksın diye daum muş rickart mış hepsini alt etti inanç ve türk hocaları en çok buna sevindim ama gel görki toromanın kendi kalesine gol atması kabul edilebilir değil bu biraz gölge düşürdü belkide sağlamın hatırı için olabilir diye düşünüyor herkes ama bir gerçek vardırki oda sözüm fenere sen oynadığın maçı kazanmalıydın önce hemde kadiköyde sanane beşiktaşın kendi kalesine attığı golden horoz gibi işine bakaydın tekrar tebrikler şampyonlar liginde hepimiz bursalıyız....selamlar,
beşiktaş daha önce gs ye de maçı vermişti 2006 yılında

Abi orda mıydın şike pazarlığı yapılırken

O maç 94. dakikaya kadar 1-1 devam ederken tamamen futbolun içerisinde olan bir pozisyon gereği ve tamamen normal yollarla Hasan Kabze attı ve şampiyon oldular. Şike çok ağır bir iddia, lütfen söylerken dikkatli olalım

Hep aynı şeyi yapıyorsunu, ondan sonra da bu ülke Fenerbahçe'yi neden sevmiyor diyorsunuz. O sene de yine kendi elinizdeki şampiyonluğu kendiniz verdiniz. Denizliyi yenmiş olsanız aklınızın ucundan bile geçmeyecekti şike kelimesi.
Ülke Fenerbahçe'yi sevmiyor.Bence çok komik bir düşünce.Futbol oynanır,her taraftar kendi takımını sever,tutar.Futbolda 3-5 takım birden sevilmez.Ben Fenerliyim,Galatasarayı niye seveyim.Ama düşmanlıkta duymam.Uefa kupasını aldığında çokta sevinmiştim.Başka takımları niye seveyim,kualisyon niye yapayım.Bursa sporu kutlarız.Şampiyon anadoludan çıktı gibi laflarda bana ilginç geliyor.İstanbul takımları da aslanlar gibi anadolu takımları değil mi.Fenerbahçe düşmanlığı yapmak isteyen yapsın.Fenerbahçe'nin de,Galatasaray'ında,Beşiktaşın'da başka takım taraftarlarınca sevilme ihtiyacı yoktur.Asıl mesele Fenerbahçe'nin ekonomik açıdan ilerde olmasıdır.Aziz Yıldırım,gereksiz sözler çokça sarfetmiş olsada büyük işler yapmıştır.Şampiyon olmadan da büyük işler yapılır.
Zaten olayın sıcaklığı geçsin Fenerbahçeliler başlayacaklardır yine. Siz Liverpool'dan 8 yediniz biz GS'ye 6 attık

Bla bla bla...
Bence başlık değişmeli şampiyon bursaspor değilde şampiyon bursa ,galatasaray,beşiktaş,kayseri,ankaragücü vs. düzeltilmeli bence! (gerçek bursaspor taraftarlarını tebrik ediyorum)
erhan tabiki orda değildim:=)))
dip not:7 yaşında babamın yanında inönü stadında numaralı büfesinde yerleri süpürme ile başladım çalışmaya.her haftasonu hemen her maçtada beşiktaşı izledim, konserleri izledim.orda anlatılan çok aklımızın alamacağı muhabetlere de tanık oldum.numaralıda o dönem yönetimde olan insanlarında konuşmalarına şahit olduk..
Ör:ben asla şifoya takım vermem neden çünkü 3-0 dan 3-3 maçı verip john benjamin tosak hocanın gitmesine sebep oldular tek o değil ordaki kilit bi kaç isim.bu halk efsanesidir belki inanırız belki inanmayız ama futbol profesyonel bir oyun.bizim gibi duygusallıkla bakılmıyor.
Bursaspor kadrosunu korur ve bi kaç iyi transferde yaparsa en azından gol atar belki de puan puanlar alır.artık tüm gücümüzle bursayı destekliyoruz..
ama bursaspor fenerin elenmesini isteyecek çünkü yayın gelirleri bursaya kalsın diye..işte profesyonel oyun...
futbol bir oyundan ötesi....
aziz yıldrımdan gelen açıklamalar vs vs daha çok konuşulacak:))
Abooov Valerenga faciasını diyosun Abi

Şifo Mehmet'de böyle bişey yaparsa kim yapmaz Abi

İnşalah efsaneder ibarettir
Ne çok uzamış konu..

Şampiyonluğumuzu kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. İNANDIK, BAŞARDIK.. Tüm şehir olarak.
Açıklayamadan edemeyeceğim; Bursa'da diğer takımlara sempati duyanlar bile koyu BURSASPOR lu oluverdi birden.

))
bursada çok gs li var diye biliyorum doğru mudur?
bursada çok gs li var diye biliyorum doğru mudur?
Hepsinden var biraz. Sanayi kenti olunca böyle oluyor.
Ama biz ŞAMPİYON olmadan da gönül verenlerdeniz.