0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekir abi sabah 8 , 8.30 arası otogarda olcam. Teşekkür ederim :)Bana hergün tatil Hazım abi
aslında oğuzhanım bu ara değil de 21inden sonra gideydin, veya ne bileyim 1 haziranda gideydin beraber giderdik
O zamanda giderim belki Benim işim belli olmaz, final tarihlerine bakmam lazım
ondan sonra 7 gün boşum
Benim hanım da 19 mayıs nedeniyle 5 gün geliyo salı günü, hani burdayken bayanlı bi toplantı fena olmazdı
iki araba gideriz artık
Arabalarınızı iç diş güzelce yıkayın. 4 haziran'da kısmetse Taylan Geliyor Avensisimin arkasına sizin araçları bağlayıp dönücem Çanakkaleye
tamam canım
ciddi ciddi avensis mi alıyosun ya sen araban pis gel, benim evin önünde yıkarız bir de cila..oy oy
Ciddi,ciddi alıyorum Dayımın galerisinde 2005 executıve elegant avensis varmış.araç hacızlıymıs,haziranda borcunu temizleyip benimle takasa gircek suan kendı kullanıyor. siyah renk şahane birşey ama babayı kandırmaya calısıom şimdi Tamam kardeşim senın evın önünde komple iç,dış yıkama cila yaparız araçlara,tunç'ta gelir. sabahtan girişiriz 4 arabaya akşama kadar temizleriz sonra birde cila harbiden oyyyyy parlak parlak gireriz shell'e
arkadaşlar çarşamba akşamı çıkacağım yola perşembe orda olurum kısmet olursa. Akşama da geri döneceğim hemen. Belki akşama da kalmam. Gerçi ruh gibi nasıl gidip geleceksem
Kemal abi sende gel bizimle shell'e