Gönderen Konu: İzmire gidiyorum yardım  (Okunma sayısı 8711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: İzmire gidiyorum yardım
« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2010, 19:45:16 »
Bekir abi sabah 8 , 8.30 arası otogarda olcam. Teşekkür ederim :)Bana hergün tatil Hazım abi :D

aslında oğuzhanım bu ara değil de 21inden sonra gideydin, veya ne bileyim 1 haziranda gideydin beraber giderdik
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2010, 19:45:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 15, 2010, 19:52:43 »
aslında oğuzhanım bu ara değil de 21inden sonra gideydin, veya ne bileyim 1 haziranda gideydin beraber giderdik

O zamanda giderim belki :D Benim işim belli olmaz, final tarihlerine bakmam lazım :)
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Mayıs 15, 2010, 20:14:56 »
O zamanda giderim belki :D Benim işim belli olmaz, final tarihlerine bakmam lazım :)
ben 1i 2si gibi kesin dönüş yapıyorum, beklerim ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 15, 2010, 22:07:16 »
arkadaşlar çarşamba akşamı çıkacağım yola perşembe orda olurum kısmet olursa. Akşama da geri döneceğim hemen. Belki akşama da kalmam. Gerçi ruh gibi nasıl gidip geleceksem :)
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Mayıs 15, 2010, 22:36:41 »
hazım abi perşembe akşamı giderim dersen yedek şöförün olarak yanında gelebilirim :D 20sinde sınavım var ondan sonra 7 gün boşum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 16, 2010, 00:09:06 »
ondan sonra 7 gün boşum :D
Benim  hanım da  19 mayıs  nedeniyle 5  gün  geliyo salı günü, hani burdayken bayanlı bi toplantı fena  olmazdı :)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Mayıs 16, 2010, 00:16:46 »
Benim  hanım da  19 mayıs  nedeniyle 5  gün  geliyo salı günü, hani burdayken bayanlı bi toplantı fena  olmazdı :)
iki araba gideriz artık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 16, 2010, 00:19:08 »
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #28 : Mayıs 16, 2010, 06:09:18 »
Arabalarınızı iç diş güzelce yıkayın. 4 haziran'da kısmetse Taylan Geliyor  8-)  8-)

Avensisimin arkasına sizin araçları bağlayıp dönücem Çanakkaleye  8-)   :dans2: :dans3: :rofl:  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Mayıs 16, 2010, 12:35:49 »
Arabalarınızı iç diş güzelce yıkayın. 4 haziran'da kısmetse Taylan Geliyor  8-)  8-)

Avensisimin arkasına sizin araçları bağlayıp dönücem Çanakkaleye  8-)   :dans2: :dans3: :rofl:  :rofl:
ciddi ciddi avensis mi alıyosun ya :D sen araban pis gel, benim evin önünde yıkarız :D bir de cila..oy oy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 16, 2010, 12:59:43 »
Bekir abi sabah 8 , 8.30 arası otogarda olcam. Teşekkür ederim :)Bana hergün tatil Hazım abi :D

tamam canım
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 16, 2010, 13:08:15 »
tamam canım
   Al sana bir hırsız daha :rofl: :rofl: :rofl:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Mayıs 16, 2010, 17:11:43 »
ciddi ciddi avensis mi alıyosun ya :D sen araban pis gel, benim evin önünde yıkarız :D bir de cila..oy oy

Ciddi,ciddi alıyorum :) Dayımın galerisinde 2005 executıve elegant avensis varmış.araç hacızlıymıs,haziranda borcunu temizleyip benimle takasa gircek suan kendı kullanıyor. siyah renk şahane birşey ama babayı kandırmaya calısıom şimdi :D

Tamam kardeşim senın evın önünde komple iç,dış yıkama cila yaparız araçlara,tunç'ta gelir. sabahtan girişiriz 4 arabaya akşama kadar temizleriz :D sonra birde cila harbiden oyyyyy :D parlak parlak gireriz shell'e :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Mayıs 16, 2010, 17:34:06 »
Ciddi,ciddi alıyorum :) Dayımın galerisinde 2005 executıve elegant avensis varmış.araç hacızlıymıs,haziranda borcunu temizleyip benimle takasa gircek suan kendı kullanıyor. siyah renk şahane birşey ama babayı kandırmaya calısıom şimdi :D

Tamam kardeşim senın evın önünde komple iç,dış yıkama cila yaparız araçlara,tunç'ta gelir. sabahtan girişiriz 4 arabaya akşama kadar temizleriz :D sonra birde cila harbiden oyyyyy :D parlak parlak gireriz shell'e :)

varım diyoor :D güzel olcak be...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 16, 2010, 17:37:03 »
arkadaşlar çarşamba akşamı çıkacağım yola perşembe orda olurum kısmet olursa. Akşama da geri döneceğim hemen. Belki akşama da kalmam. Gerçi ruh gibi nasıl gidip geleceksem :)

Karşıyakada dandik bi adliye var ama asıl adliye bayraklıda, büyük olasılıkla senin dava asıl adliyede yani bayraklıdadır;
Adliyeyi bulmak çok kolay; İzmire kaçınılmaz olarak bornovadan gireceksin, ankara yolunun devamı şeklinde olan çevre yolunu yaklaşık 5-6 km. kadar devam edeceksin, denize yaklaştığında (Denizi görmeden önce) Adliye çkışını (ve tabiki levhasını) göreceksin, sanırım daha önce çıkış yok, karşıyaka ve konak ayrımlarından hemen önce adliye çıkışını görünce hemen oradan çıkıyorsun, 90 derece sağa dönüp  aşağı yukarı 500 m. kadar daha gidiyorsun, soldan git, solda ilk göbekten  yine 90 derece sola döneceksin, zaten o göbek adliye kavşağı oluyor ve solunda büyük adliye binasını görüyorsun, 4 katlı bir bina ama bayağı uzun , devasa bir bina, zaten o binanın adliye olduğunu anlarsın, bir soğukluk var binada,.. sola döndükten sonra adliye boyunca yolun sonuna kadar gidip U dönüşü yapıyorsun, dönüşten hemen sonraki giriş otopark (3 TL) sakın yola falan bırakma kesin çekerler, istersen otparkın içinde yıkamacıda var, yol boyu cama yapışan sineklerden kurtulmak için tam fırsat

Davanın ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah lehine sonuçlanır akşam rakı balıkla kutlarız

yorgun argın yola çıkman pek doğru olmaz az buz değil 8 saatlik yol, allah korusun kaza maza olur,

yardımıma gerek duyarsan istediğin satte arayabilirsin 0532 644 29 77

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Mayıs 16, 2010, 17:54:00 »
Kemal abi sende gel bizimle shell'e :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Mayıs 16, 2010, 17:58:39 »
Kemal abi sende gel bizimle shell'e :)
kemal abinin sohbetini bir kere tat, bir daha hep istersin ama söyleyim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Mayıs 16, 2010, 18:00:28 »
İnş geldiğimde şöle doya,doya bir buluşma yaparız yaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #38 : Mayıs 16, 2010, 19:50:46 »
bende sinir oluyorum bu buluşamama olayına yaa ben belki aranıza sonradan geldim ama 3 kere denendi olmadı adam akıllı herkes bigün ayarlasın buluşalım şöle en güzelinden ki millet buluşma görsün demi ama:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 17, 2010, 08:53:40 »

Canın sağolsun şimdiden hayırlı yolculuklar.
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova