0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş zaman olmasında rağmen "günün aynalı sazanı" ilan ediyorum bu kız arkadaşı
Üstelik akıllanmamışım , gidip gene ford aldım bu seferkini sıfır aldım ama almaz olaymışım, durduk yerde dökülüyordu araba, aldığım gün yağmur yağdı bagajdan süngerle su topladım, bunuda 2 ay içinde sattım
Ya sorma valla Özcan, 0 kızcağız hala orda hala aynı, bu kafayla kocada bulamadı evde kaldı garibim, aslında güzelde kızdı ama....
o kızla evlenmek istemezsin özcan, hem 42 yaşına geldi, hemde gerçekten aşırı saftirik, es kaza evlenirsen 2 ay içinde katil olabilirsin yani
Kız deyince,saftirik deyince bende genç bişey sandıydım 42 bana 10 numara büyük gelir.Biri beni indirsin İzmir otobüsünden (muavin bey Polatlı'da inecek var)
"ay siz benden mi bahsediyorsunuz? " diye çıkarmış ortaya şimdi. forumumuzun bayan üyelerinden biri çıkarmış. muhabbetinizi o zaman görmek isterdim ben sizin
forumda olmasa bile forumdakilerden birinin yakını olabilir... o yüzden bence daha dikkatli olmalıyız...
Bildiğim kadarıyla formumuzda 2 bayan üye var, biri Dr. Hande hanım, diğeride baba sözü dinleyen Nagihan hanım.. ikisinide artık hepimiz tanıyoruz, ikside maşşallah cin gibi zeki kızlar... benim bahsettiğim kız gerçekten saf ya, yani öylesine değil harbi saf, allahtan o zaman kütüpanede bir kaç çalışan vardı kimse üstüne alınmaz kazara okusada;o kızcağız saf olduğu kadar iyi niyetli bir kızdı, hepimiz çok severdik , bu tür forumlara falan takılmaz , kendi dünyasında yaşayan bir tip
ilk arabada benim de ilk plaka dikkatimi çekti benim de ilk arabam 35 th 131 kemal abi süper bir konu olmuş ya, bayıldım..