0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öyle çoook var[/quote]bu arada kemal beyde 2004 corolla var satılık
bu arada kemal beyde 2004 corolla var satılık[/quote]Bende de var 2004 terra 1.6 vvt-i
Bende de var 2004 terra 1.6 vvt-i[/quote]aynısı; kaça satıyorsun, fiyatı hakkında biraz bilgi toplamam lazım
aynısı; kaça satıyorsun, fiyatı hakkında biraz bilgi toplamam lazım[/quote]Aklımdan geçen son fiyat 24.000-YTL, eğer bu rakamın altında olursa satmayacağım, çünkü 2 ay önce debriyaj balatasından fren balatalarına, yağına suyuna kadar çok detaylı bir bakım yaptırdım.
benim arabaya 23.500 veren oldu kabul etmedim, keşke versemiydim diyorum..[/quote]versen iyi olurdu hocam
araba harbiden çok temiz ya, bu gün gene bi emekli öğr. aradı yarın bakmaya gelecek bakalım ne olur[/quote]sat gitsin kurtul corolladan
benim arabaya 23.500 veren oldu kabul etmedim, keşke versemiydim diyorum..[/quote]araban çok güzel, benimkinden temiz, bence 23.500 az. acele etme derim ben ama sen illede satacağım diyorsan bilmem,
acelem yok ya, zaten bir arabam daha var 2002 mitsubishi carisma, o da çok temiz ve bakımlı bir araba daha 52 binde, corollayı satmak istememin nedeni yeni corolla veya avensis almak için, 4 yıldır kullanıyorum baydı artık[/quote]Zenginliğin gözü kör olsun